TW
0

Diada de l'Agenda Local 21 de Ferreries
Dissabte va ser un dia especial per l'Agenda Local 21 de Ferreries. Per primera vegada, i amb motiu del dia mundial del medi ambient, vam sortir al carrer i vam mostrar a tot el poble el que hem fet fins ara, el que feim i vam obrir la porta al que es pot fer en el futur.

Durant tot el dia a la plaça de L'Oar vam tenir muntada una exposició fotogràfica de les accions que s'han fet i, a més, hi va haver diferents activitats complementàries: tallers de manualitats reciclant diferents objectes, repartiment de terra de compost i estalviadors d'aigua, la projecció d'un documental ("Addicted to plastic") i, segurament el més especial de tot, la realització d'un taller (reunió) de l'Agenda Local 21 allà mateix, amb la possibilitat que tothom pogués veure com funciona i dir la seva.

Tot açò ha suposat que una comissió de la nostra Agenda hagi estat treballant durant uns quants mesos perquè tot estigués apunt i rebés el nombrós públic que va participar durant tot el dia. I, també, es va haver de demanar l'ajut de molta gent que trobam que es mereix un agraïment molt sincer:

Volem agrair la feina feta per tots els membres de l'Agenda Local de Ferreries que van ésser allà muntant i fent torns de guàrdia a l'exposició i informant a tothom.

Moltes gràcies als dos mestres dels tallers de treballs manuals, que algun moment no donaven abast per la gran assistència i interès dels fiets i fietes (i dels no tant petits!). Ens van aportar idees noves i molt engrescadores pels més joves.

I a tots aquests fiets i fietes, moltes gràcies... ells són el futur del nostre poble i és molt important que ja agafin consciència de que els temes de respecte de l'entorn (sigui urbà i/o natural) és cosa de tots.

Un agraïment a les persones que van ajudar-nos amb qüestions tècniques: l'equip de so, la projecció del documental...

I també al Club de cine de Ferreries que ens havia ajudat a començar la diada divendres a fosquet, convidant-nos a presentar un altre documental ("Un año sin petroleo").

També gràcies pel suport rebut des de l'ajuntament de Ferreries, dels coordinadors de les Agendes Locals 21 de Menorca i del representant de l'Agenda Local 21 de Sant Lluís que va participar al nostre taller obert.

I, sobretot, per fer possible que aquesta diada fos un èxit, moltes gràcies a totes les persones que van venir fins allà i van mirar el que oferíem, van fer preguntes i van mostrar interès per les iniciatives del Taller. Esperam que els que no ens coneixien ara siguin conscients de que hi som i del que feim... i potser s'animin a participar.

Moltes gràcies a tots.

Grup organitzador de l'Agenda Local 21