TW
0

Desde Serpentona
A principios de verano les solicité mediante la preceptiva instancia, poder solventar algunas deficiencias que se habían producido en la urbanización Serpentona, en Cala Galdana. Se realizaron algunas mejoras aunque no todas las que les había comunicado, además tampoco recibí notificación alguna por la cual no llegaron a efectuarse.

Por este motivo y dado que nos encontramos al final de la temporada turística, pienso que sería conveniente aprovechar este invierno para repasar todo aquello que no se realizó de manera adecuada para dejarlo en buenas condiciones, o por lo menos algo mejor de lo que está ahora. De esta manera, con el tiempo suficiente por delante y sin causar molestias a nadie, sería interesante limpiar y ordenar la mejor zona que hay en Serpentona, la más visitada por los turistas tanto nacionales como extranjeros y que está situada entre los dos puentes del río. Porque hay de todo menos limpieza, y es vergonzoso tenerla llena de basura, ratas, y maleza. Es cierto que aquí también interviene la demarcación de Costas, pero creo que ambas administraciones podrían intentar encontrar una solución.

Por otro lado, les pediría que reconsiderasen también la utilidad de los pivotes verdes que colocaron delante del restaurante de mi propiedad. Sinceramente no lo veo lógico, ya que sobre la acera ya están colocadas unas bolas de cemento para impedir aparcar a los coches. Además de ser antiestéticos, tampoco ayudan demasiado a la hora de limpiar la calle con la máquina, ya que al llover esta se queda atascada.

Espero que estas sugerencias tengan buena acogida y estos pequeños problemas se solucionen, para que todo el entorno quede en las mejores condiciones de cara a la próxima temporada. Una muy buena imagen del corazón de Cala Galdana es beneficiosa para todos.

J.Bosco Coca Pons
Ciutadella

L'Escola que
ens mereixem
Els professors de l'Escola de Persones Adultes d'Alaior volem aprofitar aquest espai del diari "Menorca" per expressar la nostra alegria pel fet d'haver tornat aquest curs a l'edifici que sempre ens havia acollit i que ha estat tot un curs escolar en obres. La veritat és que és un immoble històric situat al centre del poble, al carrer Coll des Palmer, 4, primer i segon pis. Ha estat una reforma que, a més d'optimitzar tot l'espai, s'ha restaurat de forma coherent amb la finalitat per la qual s'utilitza. S'han tret les barreres arquitectòniques amb un ascensor i construint també una escala que compleix normativa. També lavabos adaptats a cada planta, calefacció i internet a totes les aules.

Comptam amb set aules, una secretaria i sala de professors, dos despatxos i una entrada espectacular on hi ha l'antiga escala, una làmpada modernista restaurada i un rellotge de peu antic.

Volem agrair a totes les persones que han contribuït a que l'Escola tingui la confortabilitat que té i que la ciutadania d'Alaior pot aprofitar.

Volem donar les gràcies primer de tot a l'Ajuntament d'Alaior i, en especial, a Josep Portella, regidor de Cultura i Educació per haver pensat que la reforma de l'edifici podia i havia d'entrar en el Plan E, a la Conselleria d'Educació del Govern Balear, i a Juan Coll i Ernest Fortuny en particular, per aconseguir les 60 taules i cadires per adults, a l'arquitecte en Domènec Enrich que sempre ens ha permès participar durant l'obra, i a tots els alcaldes i regidors de Cultura que al llarg de vint-i-quatre anys han col·laborat i que sempre han estat disposats i entusiastes a les propostes que suggeríem i que han fet possible on hem arribat. També tots el professors/res que han treballat al llarg de tots aquests anys i han fet una tasca educativa excel·lent. Evidentment també agrair als alumnes que any rere any participen i col·laboren amb l'Escola i han fet que nosaltres tinguem la força que tenim.

També donam les gràcies a l'IES J M Guàrdia i a la Seu Universitària de la UIB a Menorca per acollir-nos durant el passat curs escolar.

Des de l'escola continuarem pensant quines noves millores i ofertes podem brindar en el futur sobretot pensant en l'època que estam travessant.

Moltes gràcies a tots i a totes perquè treballar en aquest espai pensat com a Escola de Persones Adultes ens fa gaudir encara més de la nostra tasca educativa. No hi ha dubte que aquesta és l'escola que tots i totes ens mereixem.

Isabel Ferrer, David Font, Guillem Orfila, Biel Pons, Gabi Seguí, Neus Solà, Pau Carbonell, Joan Fortuny, Marga Juanico, Núria Mercadal i altres
Professors de l'Escola de Persones Adultes
Alaior