TW
0

Escorxador

Fa molt temps, possiblement massa temps, vaig sentir xerrar d'un escorxador nou a Ciutadella i quan vaig saber la notícia, hem vaig il·lusionar perquè vaig pensar que era massa necessari fer un escorxador nou a Ciutadella, ja que l'actual escorxador és prehistòric, i vaig pensar que per al bé de tothom és a dir de la gent que fa feina allà i de clients que hi duen bestiar allà és massa necessari fer un escorxador nou però res més enfora de la realitat, l'il·lusió l'he anada perdent pel camí i es que l'escorxador a Ciutadella avui dia és un misteri i jo em daman, ¿interessa o no a Ciutadella? Personalment pens que sí que interessa però ara esteim aturats amb aquest tema, esper que aquest fet es faci realitat i de cara a un futur proper el nou escorxador surti a la llum, Ciutadella ho agrairà.

DIEGO PONS PONS
Ciutadella

Conselleria de Mobilitat, fotos i mentides

Havent passat una setmana del nostre darrer intercanvi de cartes, encara no funciona el sistema de descomptes i abonaments a l'autobús de Cala en Porter.Des de la Conselleria varen ser extraordinàriament ràpids en aparèixer en aquests medis per tal que sortir ben polits a la foto, però la realitat és una altra, i les seves pobres excuses fan oloreta de "cuento xino".

A les cartes i articles de premsa varen al·legar problemes tècnics, des del mes de desembre que varem tenir aquella reunió encara no han pogut programar la ditxosa maquineta del bus? Segons vostès mateixos, a principi de setmana tot funcionaria. Estem a final de setmana, i no hi ha res que funcioni, aleshores és mentida.Es una llàstima la actual situació, uns polítics només interessats en quedar bé en públic. Més pendents de la foto que de cuidar-se de la gent que els ha votat. Un servei d'autobús que avui dijous a la tarda encara va buit.Des de la Conselleria no entenen que fins que no tinguem igualtat la gent potser no l'emprarà. Açò és una qüestió de principis, però es clar, vostès d'açò no hi entenen!

Aquí hi ha alguna cosa que falla, per l'amor de Déu volen solucionar-ho! No vull haver de tornar escriure, no vull haver de llegir més respostes seves, només vull ser ciutadà de plens drets i comprar la meva punyetera T10.

Vertaderament és tan difícil?

Els hi pregaria deixar de banda fer el ridícul, i anar per feina.
Atentament

LUIS AMELLER FORSTER
Cala en Porter

Águeda x Tur

Desde la ciudad del sol naciente español (perdón, 2ª ciudad, la primera es "Es Castell"), Mahón. Se ve una candidata jovial , segura y fuerte, Águeda. Solo faltan 2 meses de carrera electoral, y que por primera vez, en tres décadas de gobierno rojo, promete ser altamente competitiva.

Atrás quedan los años en los que las elecciones municipales de la capital de Menorca carecían de la emoción por la certidumbre de quién ganaría. El panorama político local ha cambiado radicalmente. La larga sombra del que fuera insigne alcalde de la ciudad, Arturo Bagur, ya no se percibe en el municipio de Mahón. Al actual alcalde, Vicent Tur, será la primera vez que los mahones lo podrán juzgar por su gestión, después de una casi legislatura gobernando. Todo indica que por primera vez en la historia de la democracia municipal mahonesa, el Partido Popular tiene la oportunidad de alcanzar el sillón municipal, por méritos propios, pero también por desmérito de sus rivales.Águeda tiene ante sí una magnífica oportunidad de alzarse con el bastón municipal. Su gran capacidad de asumir responsabilidades durante estos años la avalan.

DANIEL PRATS FLORIT
Ciutadella