TW
0

Indignats amb l'Ajuntament de Maó
Obrim el correu electrònic i llegim, entre perplexos i incrèduls, que una nova edició de Maó + Flors es torna a dur a terme, amb una llarga llista d'activitats afegides a la mostra de flors.Pensàvem que estàvem amb crisi.

Pensàvem que les administracions públiques havien de prioritzar i eliminar despeses supèrflues per reduir el seu dèficit. Potser no ho teníem ben entès.Més tard telefonam per enèsima vegada al Poliesportiu de Maó demanant informació sobre l'escola d'estiu. El personal, sempre molt amable, ja no sap què contestar a tantes cridades de pares i mares que veiem com passa el temps, que l'estiu ja és aquí i encara no tenim els fills matriculats en una escola d'estiu. Primerament ens varen dir que el tema es resoldria després de les eleccions. Ara ens comuniquen que açò serà després de la constitució de l'Ajuntament, a partir del 13 de juny (15 dies abans del començament de l'escola d'estiu?). Tampoc no ens asseguren que realment es dugui a terme aquesta activitat.

Pensàvem que estàvem amb crisi. Pensàvem que les administracions públiques havien de prioritzar els serveis directes a les persones per damunt dels actes "decoratius". Pensàvem que un ajuntament mai no ha d'aturar el seu normal funcionament, especialment quan es tracta d'oferir un servei cabdal per a la conciliació de la vida familiar i laboral durant l'estiu. Potser no ho teníem ben entès. Potser ens estaven enganyant.

Estem indignats amb uns polítics que es preocupen més en lluir-se inundant la ciutat de flors durant un cap de setmana, que mantenint en bon estat els pocs jardins que hi ha a Maó durant la resta de l'any.

Estem indignats amb uns polítics que han actuat de forma irresponsable no organitzant, com fins ara s'ha fet i amb prou temps, un servei imprescindible per a les famílies maoneses amb fills petits.

Esperam arribar a temps de poder matricular la nostra filla en alguna escola d'estiu que encara disposi de places lliures.

Ens ha quedat clar que aquests polítics no ens representen. Per açò estem indignats.

Joana M. Garau Sobrino
Alfons Méndez Vidal

Maó