TW
0

Maó+ Flors i
el transport aeri

El lligam entre flors i transport aeri no és gens obvi sinó s'explica que durant aquest fi de setmana Maó s'engalana de flors en punts crucials de la ciutat i hi ha una flux continu de gent gaudint dels muntatges florals creats per diferents floristeries de l'Illa. Per un altre costat, la plataforma "el transport aeri ofega Menorca" persevera en la seva protesta sobre la carestia i precarietat del transport aeri damunt l'Illa i segueix recavant firmes d'adhesió de tothom, tan residents com visitants, per reclamar entre tots tarifes assequibles per tothom, horaris més adequats i freqüències més apropiades. La plataforma manté alt l'esperit de protesta, més de 17.500 firmes ens avalen, però cal seguir propagant aquesta protesta, tots els menorquins han de saber que Menorca no pot prosperar econòmicament sense un servei aeri més idoni, i que es necessita la seva firma, i els potencials visitants a la nostra illa han de saber que amb les desbaratades tarifes actuals visitar Menorca seguirà sent un destí inaccessible, i també necessitem la seva firma. Totes les farmàcies de l'illa tenen fulles de recollides de firmes per tots aquells sensibles a aquest tema i que encara no ho hagin fet, també n'hi ha a les botigues de l'aeroport i també a moltes botigues de tots els pobles, però aquest fi de setmana, Maó+flors també se suma a la nostra protesta i tots els que vulgueu podreu plasmar la vostra firma en algun dels stants florals repartits per la ciutat.

Menorca necessita un transport aeri més eficient i assequible per a tothom. Firmeu.

Plataforma "el transport aeri ofega Menorca"

El cambio político

A la señora alcaldesa: En primer lugar quiero darle la enhorabuena por el triunfo conseguido en estas primarias, ya era hora después de 28 años gobernando quien ha gobernado, soy "melillense" (África) y llevo 34 años en Menorca. Soy un enamorado de esta isla, aunque no soy mahonés mi hija Raquel si lo es y me considero hijo adoptivo de Menorca. También quiero recordar que a Menorca llegamos de muchas provincias españolas como Asturias, A Coruña, Canarias, Barcelona, Madrid y nuestros votos han ido para usted. En particular le deseo un futuro extraordinario. Me considero de derechas prácticamente desde que nací. Vine a Menorca con 18 años serví en la Marina (Base Naval) y desde entonces vivo en Malbúger (Mahón).

Todos esperamos que, con el cambio de gobierno funcionen mejor las cosas como por ejemplo sanidad, transportes públicos, que se genere un poco de trabajo para los jóvenes. La herencia que nos ha dejado el antiguo gobierno es vergonzosa, como siempre que han gobernado. Entiendo perfectamente que la situación actual costará bastante levantarla, pero con esfuerzo y ahínco saldremos adelante.

Una vez más, mahoneses y forasteros como cariñosamente nos llaman por estos parajes, mi más cordial felicitación por la victoria conseguida en las elecciones por mayoría absoluta.
Felicidades sra. alcaldesa.

Ricardo del Buey
Maó