TW
0

Als lladres de ramells
Som una vesina des carrer Sant Cristòfol des Migjorn i escric en Es Diari perquè estic indignada. Un dels meus hobbis són les plantes. En tenc cura de totes elles, cada una és única i especial...

Ja fa anys que tenc uns quants tests defora, devora el portal d'entrada a ca nostra. És un carrer antic, estret, on no passen cotxes i les plantes li donen alegria.

Però d'uns mesos cap aquí, ja és la segona vegada que me'n roben! Jo, com que no sé qui són els lladres, aprofit el diari per demanar-los: els agradaria que jo anàs a ca seva a robar?

Esper que aquestes persones reflexionin, que entenguin que estalviar-se ells temps i doblers, és a costa d'un gran disgust d'una altra persona!

Els deman que, per favor, em sorprenguin: que un matí quan m'aixequi i surti al carrer, torni a trobar en el seu lloc les meves plantes.

Moltes gràcies.

Nineta Goñalons Allès
Es Migjorn Gran


Gràcies, Sr. Iñaki Gabilondo
Li volíem manifestar de nou des d'aquestes pàgines el nostre agraïment per acceptar ser la firma 20.000, aquesta firma d'una figura amb el seu ressò mediàtic representa el "broche de oro", amb català és "el fermall d'or" i no sona tan bé, per tots els 19.999 que hem firmat prèviament. També ens sentim molt recolzats per la indignació que va manifestar eloqüentment per la situació actual del transport i sobretot és per nosaltres motiu de satisfacció el amor que professa a aquesta illa.

De nou moltes gràcies encara que ben mirat tots cerquem beneficiar-nos, vostè també, clar, d'un servei aeri com toca, ja en hi ha prou de les tarifes abusives que estem patint fins aquest moment, i dels horaris inadequats sobretot en l'hivern.

Una salutació cordial.

Plataforma "el transport aeri ofega Menorca"