TW
0

Sense un títol
Un any més arribades les dates d'inscripció per poder accedir als cicles formatius de grau mitjà en el mòdul d'Auxiliar d'Infermeria a l'institut Cap de Llevant de Maó, i després d'haver omplert el formulari necessari, van començar a sorgir els primers entrebancs.

Aquest any, a diferència del passat, em trobava amb una nova dificultat afegida. La nota mitja que tenia dels estudis realitzats anteriorment, i que l'any passat va ser vàlida, em van dir que no servia. Una trava més pels estudiants que volem accedir a un cicle formatiu. Finalment, i suposo que per les queixes dels demés alumnes que també es van matricular, em van mantenir la nota.

Així i tot, va ser un esforç inútil, ja que per segon any he quedat fora de les llistes.

Per què? Doncs molt senzill, per la manca de places que hi posen a un dels cicles amb més demanda. Sumat al gran número de persones que estan a l'atur i que aprofiten per formar-se.

Vull agrair a la Conselleria d'Educació les traves que cada any van posant a les persones que senten com a vocació el món del malalt i que per culpa de no poder accedir a un títol hagin de deixar de treballar en aquest sector.

María Luisa Pons Contreras
Es Castell