TW
0

Al Teatre Principal, gràcies!

El tancament del Teatre Municipal des Born va suposar en el seu moment una gran pèrdua per a tota la societat menorquina. Com moltes altres activitats culturals, el Premi Born de Teatre va quedar llavors orfe d'escenari.El Cercle Artístic es va veure obligat a cercar una alternativa, a cercar un espai digne d'acollir l'acte de lliurament d'un dels premis de teatre més prestigiosos de l'estat espanyol mentre no disposàs del seu propi, del que li dóna el nom.La Junta Directiva i l'Assemblea General de socis del Cercle Artístic varen optar perquè aquest lloc fos el Teatre Principal de Maó. El Principal ens va acollir amb els braços oberts, oferint-nos totes les facilitats i fent-nos sentir sempre com a casa.

Han passat gairebé sis anys i, tot i que la rehabilitació del Teatre des Born està en procés, sabem que encara hi manquen anys per a poder veure'l obert, sabem també que ens esperen uns anys de restriccions econòmiques que afectaran molt a les entitats culturals i, sobretot, som conscients que els nostres socis demanen que no s'allargui una solució que en el seu moment tenia un caràcter provisional. És per tot això que el XXXVI Premi Born de Teatre serà lliurat enguany a Ciutadella.

El Premi Born no torna a Ciutadella perquè mai no se n'ha anat. Ciutadella recupera un dels nombrosos actes que s'organitzen i programen entorn del Premi.
Ara ens toca continuar fent feina i, sobretot, expressar el nostre agraïment al Teatre Principal. Gràcies per haver-nos acollit, ajudat i aconsellat. Gràcies al seu gran equip humà per la seva amabilitat i professionalitat, un equip que sempre ha estat a la nostra disposició i ens ha oferit totes les facilitats perquè durant tots aquests anys el Premi s'hagi lliurat una mica més lluny de casa però molt aprop.

Maria Josep Rebassa i Giménez
presidenta del Cercle Artístic
Ciutadella