TW
0

Carta dels socis del Club Voleibol Ciutadella

Davant les informacions donades per la Junta Directiva del Club Voleibol Ciutadella en l'Assemblea Extraordinària d'ahir dijous, 22 de setembre, al Polisportiu Municipal de Ciutadella i a les notícies aparegudes en els diferents mitjans de comunicació respecte de la seva situació actual, alguns dels socis d'aquest Club volem manifestar els següents punts:- Estem en total desacord amb el tractament que tant el Govern de les Illes Balears, com el Consell Insular de Menorca, com l'Ajuntament de Ciutadella, estan donant al nostre Club. Creiem que és un comportament indigne d'aquestes institucions ignorar, o provocar, els perjudicis que pot arribar a produir la indefinició en la que mantenen la seva posició davant la nostra entitat. Una entitat que, durant més de 25 anys, ha sigut modèlica tant en el seu comportament esportiu com social.- Creiem que és d'una irresponsabilitat total no tant sols no fer-se càrrec dels compromisos acceptats per les administracions prèvies a les ara presents, que en si ja és prou greu, sinó el canvi d'actitud que sembla que han tingut alguns càrrecs polítics després d'haver assolit el seu objectiu en les eleccions del passat mes de maig. Creiem que aquests comportaments no els beneficien ni a ells, ni a la societat, ni a tota la classe política en si, que així es veu retratada en un dels grans tòpics a extirpar de la democràcia: l'incompliment de les promeses electorals.

-Som plenament conscients de les dificultats que passa l'actual economia. Molts de nosaltres patim en primera persona aquesta descarnada situació. I en cap cas ni la Junta Directiva ni els socis ho l'han volguda ignorar. Però també sabem que si hi ha voluntat tot es pot aconseguir. Fins i tot el més difícil i inimaginable. Com ens ha demostrat molts cops el nostre equip, lluitant fins l'extenuació empès per l'il.lusió i un treball immens. És açò el que volem transmetre als actuals responsables institucionals: Voluntat, lluita, esforç i il·lusió. Amb açò resoldran no només els entrebancs esportius sinó els de qualsevol mena. L'exemple el tenen, com diem, cada dissabte capvespre al Pavelló. Si ho volen comprovar només han de venir i gaudir-ne.

- Aquestes puntualitzacions no tracten només sobre esport, política, treball, responsabilitat. Tracten, essencialment, de Respecte. De Respecte en majúscules. El Club Voleibol Ciutadella, en el que es reflexen moltes de les virtuts de Ciutadella i de Menorca, del seu esperit i de la seva gent, demana el Respecte que es mereix com a tal.

Esperem que a qui correspongui no fomenti la decepció, ho tengui en consideració i n'obri en conseqüència.

Un grup de socis
del Club Volei Ciutadella