TW
0

Querida Susi

De parte de todos los que formamos el equipo Amigo's Glassbottom Boat, queremos dar las gracias a nuestra queridísima relaciones públicas, María Jesús Portella, más conocida como Susi. Gracias por el cariño y la amistad que nos has brindado durante la presente temporada. Por los maravillosos encuentros sociales que hemos pasado juntos, tanto en comidas como en cenas o simplemente echándonos unas risas a bordo.

Queremos dar las gracias por la generosidad con la que nos has tratado invitándonos a momentos tan especiales, como el de tu santo, que siempre se celebra por todo lo alto y al que suele acudir un buen número de personas. Además de la multitud de paellas del Café Balear que nos traes por encargo para celebrar un día cualquiera.

Por último pero no menos importante, es la mención que queremos dar a esta mujer, compañera, amiga y "madre", el esfuerzo y duro trabajo que ha realizado a lo largo de estos duros meses y temporadas. Una vendedora de pies a cabeza, un 10, un de "dalt de tot", como la queráis llamar. Una esposa que tiene a un marido enfermo y depende totalmente de ella, una empleada que no solo cumple el horario sin queja alguna, sino que no tiene en cuenta el reloj para nada, y todo, para atender a las necesidades del cliente y las del trabajo.

Todo esto en un entorno donde la envidia está al orden del día, donde tiene que aguantar día tras día los insultos, amenazas y burlas constantes de la empresa rival, ¿para qué? Solo ellos lo sabrán.

Ella a lo suyo. Que pregunten a los numerosos clientes satisfechos que han pasado por sus manos a lo largo de los años, todos la ven como, "la señora simpática del Amigo's". Una persona honrada, trabajadora, sincera y que le gusta su trabajo. ¡Qué empresa no querría tener a una Susi en sus filas! Por eso mismo, queremos darle las gracias públicamente a Susi & Carmelo por haber estado con nosotros un año más. ¡Y con ganas de vernos la temporada 2012!

Amigo's Glassbottom Boat
Es Mercadal

Semàfors a la via Ronda Maó

Des que la Via de Ronda va estar operativa, ara fa ja uns anys, els accidents de trànsit amb els vianants han estat continuats. La via de Ronda segrega, clarament, la ciutat en dues parts per la gent que a peu o amb bicicleta, deixant aïllat un sector important de la població que a Malbúger o Camí d'en Barrotes i també els que volen accedir des de Maó a CP Verge de Gràcia, als instituts o al nou Hospital. En els darrers anys, s'han succeït una sèrie d'accidents, "predictibles del tot" amb fillets i també adults que viuen a Malbúger i Camí d'en Barrotes, alguns d'ells bastant greus amb seqüeles de per vida. Realment els passos de vianants de Via Ronda són una trampa mortal on, de tant en tant van creixent les víctimes més febles dels nostres barris, fillets que van a l'escola i s'àvies que acompanyen els seus netets principalment. És increïble que, després de tot el que està passant (més en els darrers mesos), els nostres fills no puguin anar tot sols a l'escola sense haver de jugar-se-la, més quan la solució és tan senzilla com posar semàfors de polsador per als vianants (que posen llum vermell per als cotxes quan el vianant pitja el botó). L'antic equip de govern del CIMe i de l'Ajuntament de Maó es van comprometre a posar-los, em sembla que ha governat durant bastants legislatures com per poder haver posat solució, però no ha estat així, han tingut altres prioritats, més uns que uns altres. Senyors, estem xerrant de vides humanes i de fillets amb una necessitat tan rutinària i quotidiana com creuar un carrer per arribar a escola, a veure si a algú li entra al cap d'una vegada.

Com dic, la solució és ben senzilla i de sentit comú i la podem trobar a qualsevol ciutat de la península. Només esper que l'actual equip de govern del CIMe i de l'Ajuntament de Maó es posin d'acord i tinguin el seny suficient com per fer el que els altres no han fet, abans que sigui massa tard.

Pep Escrivà Estruch
Maó