TW
0

No gastar tant
Moltíssimes persones, en determinats moments de la vida, hem anat econòmicament justes, o molt justes. Jo ara mateix en record dos, d'aquests moments: quan anava a la universitat i m'havia de pagar els estudis amb feines més o menys esporàdiques, i quan, ja de casat i amb dos fills menuts, em vaig traslladar, per motius laborals, a Barcelona.

En tals situacions, és lògic que qui les travessam ens hàgim d'estrènyer el cinturó. Si no pots menjar carn, compra ous i fes-te truites (és una manera de parlar).
Açò a què ens hem vist obligats a fer individus i famílies, ara toca fer-ho a més d'un estat. Si no tens tants doblers, és lògic que gastis menys. I sobretot si estàs endeutat fins al coll. No es pot estirar més el braç que la màniga.

Però gastar menys es pot fer de moltes maneres. I es tracta de fer-ho bé.
I aquí comencen les discussions. Jo crec que no han de pagar justos per pecadors, i que no es pot premiar destacats responsables de la situació econòmica actual i castigar-ne les víctimes.

Em sembla que tot açò que he anat escrivint és de sentit comú, però molt freqüentment el sentit comú i determinats interessos no van pel mateix camí.
Si algun lector dels paràgrafs anteriors considera que val la pena matisar-los o fins i tot atacar-los perquè allò que hi dic no els sembla correcte, seria bo que ho fes, a través del "Menorca".

De passada, agrairia que els addictes a l'insultisme en les polèmiques controlessin els seus rampells.

Eladi Saura
Maó

Camisetas desaparecidas...
Desde el CD Migjorn queremos informar que este pasado lunes, al volver a la rutina de entrenamientos, hemos detectado que nos han desaparecido 5 juegos de camisetas nuevas, en su embalaje, para los jugadores en los partidos. Agradeceríamos que si cualquier persona tiene alguna información nos lo comunique a cualquier miembro de la Junta.

Sabemos que el valor económico no es muy elevado, pero para un club pequeño como el nuestro nos duele ver cómo nos desaparecen estas camisetas, y el inconveniente de tener que mandar a hacer nuevas, jugadores que tendrán que jugar con las viejas, etc…

Cualquier información será bien recibida y queremos dejar claro que no acusamos a ninguna persona, sólo lo ponemos en conocimiento público para intentar que vuelvan a aparecer.

Muchas gracias.

Junta Directiva del CD Migjorn