TW
0

El Consell i les beques per a estudiants

Amb data 16 de maig de 2011 el Consell Insular de Menorca (CIM) aprovà la concessió de beques per a la realització d'estudis fora de Menorca corresponent al curs 2010-11. Se'ns informà que la subvenció es rebria el passat més d'agost, però a poc a poc han anat passant els mesos i encara no l'hem cobrada. Una vegada acabat l'estiu, amb un gran sacrifici per la nostra part per trobar alguna feina precària, ja ens trobam fora de l'illa seguint amb la nostra formació acadèmica.
Per a nosaltres, estudiants que no hem tingut l'oportunitat de realitzar els estudis a la nostra illa de Menorca, la beca suposa una ajuda important ja que ens trobam amb una situació de gran desigualtat respecte als estudiants peninsulars, sobretot en el transport aeri.

La situació de crisi actual no ha de ser un pretext per a les administracions públiques per anul·lar aquests tipus d'ajudes, ans al contrari, esperam que siguin conscients de la nostra situació com a estudiants i donin prioritat al món de l'educació. Sol·licitam poder rebre l'abans possible aquesta beca ja aprovada i destinada als estudiants menorquins fora l'illa.

CLARIBEL MARTÍN
estudiant universitària
Palma