TW
0

Vuelta a la tortilla

Es lo que se ha visto después del día de las elecciones, en Menorca al igual que en el resto de España se ha votado al PP, para ver si nos sacan de la crisis.

Pero hay que leer los números que se han dado en las elecciones:

1º Que en Menorca, de 68.000 votantes potenciales, 25.000 no han o hemos votado y 5.000 han sido en blanco o nulos, la primera lectura es que han sido la mayoría, esto representa el 47%.

2º La debacle del PSOE presuntamente como castigo a la crisis.

3º El PP tiene 4 años para sacar o paliar dicha crisis, si no puede volver a darse la vuelta a la tortilla.

4º Menguar los 5 millones de parados (casi 7.000 en Menorca), hasta los 2 millones en España (3.000 parados).

5º Dar ejemplo los políticos en sus remuneraciones, dietas, etc, pues no se puede pedirlo a los mileuristas.

6º El PSOE en Menorca no puede esperar hasta el mes de marzo para hacer autocrítica y tomar decisiones sobre los fallos cometidos.

7º Es triste pensar que en el año 77 quisiésemos votar con ilusión y el 2011 la mayoría haya perdido la ilusión, no por la Democracia ,sino hacia los políticos.

Etc., etc.

Miguel Perea cavaller
Barcelona

I Xerrades 0-3 de la Cooperativa d'Escoles Infantils de Maó

n Ja és el tercer curs que les escoles infantils del municipi de Maó formam part d'una cooperativa de treballadores. Vàrem començar aquest camí totes juntes amb il·lusió i amb el recolzament de les institucions, ja que sense el seva ajuda no ens haguera estat possible arribar a la qualitat educativa on ens trobem ara mateix.

Hem pensat que és un bon moment per compartir conjuntament la Cooperativa d'Escoles Infantils de Maó, S. Coop., l'Ajuntament de Maó i les famílies, unes primeres xerrades sobre educació, que creiem seran molt interessants.

Les dues xerrades d'aquest curs tindran lloc divendres 25 i dilluns 28 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Maó a les 20 h.

La primera serà a càrrec del mestre Ernest Fortuny, que ens parlarà sobre "El valor de les coses quotidianes" i la segona a càrrec de Sandra Gómez, agent d'igualtat de l'Ajuntament de Maó, que tindrà com títol "La igualtat en el procés de socialització".

Esteu tots convidats.

Cooperativa d'Escoles Infantils de Maó