TW
0

El compromís del PSOE amb Fornells

A la vista de tots els comentaris fets als diferents diaris aquests dies, m'agradaria expressar la meva opinió públicament com a integrant forneller de la llista del PSOE per Es Mercadal i Fornells.

Al nostre programa duem com un dels compromisos per Fornells, crear un ens desconcentrat, que es va fer realitat el passat dimecres 25 de gener al ple ordinari de l'Ajuntament. Això, des del meu punt de vista, dona credibilitat a un equip de feina que va complint dia a dia amb el seu programa.

Crec que es molt agosarat fer un judici paral·lel per part dels diferents partits de qui serà el president o que votarà cada un dels membres, els atacs personals i desqualificatius sortits en premsa... i encara no sabem ni qui formaran part d'aquesta Junta.

Des del primer moment, des del PSOE vam proposar ser 7 membres a la junta, tot i que amb 5 hauríem pogut ser suficients. Volíem lloc a tots els partits representats a l'Ajuntament i si aplicàvem la llei D'Hont per 5 membres, l'Entesa quedava fora.
Aquesta Junta queda formada per 7 persones, totes amb un interès comú, que ha de ser fer feina per Fornells. Donem-li un vot de confiança i anem a esperar un temps prudencial abans de jutjar la seva feina.

Finalment donar la meva felicitació al poble de Fornells, per aquesta passa que hem fet i desitjar molta sort als membres que formin aquesta Junta.

Xavi Piñol
Fornells

-------------------------

Adiós, cine, adiós

Es mi obligación y deber en calidad de encargado, agradecer públicament a todos los señores espectadores que han asistido durante más de treinta años a las sesiones cinematográficas del Cine Centro Alayor, más conocido per Es Rincó.

Un recuerdo muy especial a todos nuestros compañeros, Dani Marcos, Fermín Sintes y la señora Lucre, que han hecho un gran esfuerzo cumpliendo con su deber.

El motivo del cierre "no" es otro que debido a la gran cantidad de gente de Alayor que semanalmente asisten al OCIMAX en Mahón y debido que en Alayor no asistían más de 15 personas por sesión y debido, también, a que los tres convenios firmados por el exconcejal de Cultura de Alayor "no" han sido abonados a la empresa; se acordó prescindir temporalmente de dicho espectáculo.

Este es el pueblo de Alayor, el de los grandes destinos. El que lo ha tenido todo, y el que todo lo ha perdido.

Juan Florit Sans
Alaior