TW
0

Excel·lentíssima batllessa d'Alaior

Benvolguda senyora. Em plau que hagi contestat en aquest humil ciutadà, i hagi desviat la seva atenció de la tasca que te encomanada de guiar la recuperació anímica i econòmica d'Alaior. No pensava que les meves paraules es meresquessin el seu temps, però pel to i les formes que em dedica sembla que no li van fer molta gràcia.

Me cregui que la intenció del meu escrit era reflexionar sobre la greu aturada que sofreix el nostre poble, i com mentre aquí tot s'atura, a Mallorca tot continua.
El meu escrit no anava dirigit a defensar la gestió dels equips socialistes que la van precedir (açò el temps els posarà en el seu lloc) ni contra vostè (res més enfora que molestar-la!) sinó a posar en evidència uns fets que estan succeint a Alaior i a encoratjar-los que reivindiquin els nostres drets.

En el seu escrit em culpa (en primera persona) de l'endeutament del Consistori, i d'unes quantes malifetes més. No sé per què té aquesta fixació en la meva persona, quan sap que les decisions d'un ajuntament són responsabilitat dels òrgans de govern, i en el nostre temps les decisions sempre es van prendre ajustades a dret.

Jo no m'atreviria mai a acusar-la vostè de ser la responsable (encara que era la responsable d'Hisenda en temps del govern del PP abans que arribessin els socialistes l'any 1995) de la mala gestió dels doblers i de les obres de Cala en Porter.

La responsabilitat d'haver utilitzat aquells 200 milions de pessetes que s'havien demanat per fer les obres per altres fins, no va ser únicament seva. Ni tampoc va ser seva únicament seva la responsabilitat que les obres no s'ajustessin al projecte i que es donessin per bones. Encara que vostè votés solidàriament amb l'equip de govern aquelles obres que han marcat negativament per sempre Cala en Porter.

Em retreu el tema de Llucalari, i li agraesc , ja que em permet demostrar que vostès (el PP) sempre han estat per la urbanització i la destrucció del territori. Sempre van votar en contra de desclassificar Llucalari, i la seva intenció hauria estat construir més xalets i més hotels si no ho haguéssim aturat.

Pensava que en la seva contesta trobaria la notícia que per fi tenien desembussat el Parc Bit, o que les obres del Pati anirien endavant, o que la Residència des Ramal continuaria amb la bona gestió que s'ha donat fins ara. Però res d'açò.

Mentre vostè es decideix a tirar endavant i a reivindicar aquests projectes cabdals pel futur del nostre poble, sí que han decidit que els ciutadans d'Alaior comencin a pagar. Ara ja som els que més pagam d'IBI de Menorca i quasi d'Espanya, amb quasi una pujada del 30 %. Açò sí que és governar!

Els socialistes en tot el seu temps de govern mai es van atrevir a "castigar" els ciutadans amb mesures com aquestes, encara que per vostè tal vegada és una mesura per incentivar el comerç i la indústria. Amb mesures com aquestes em permetrà que continuï preocupat pel nostre poble.

No voldria acabar aquest escrit sense desitjar-li tot tipus d'èxits personals i col·lectius, esperant que el Govern Balear escolti els seus precs i que el seny presideixi els seus actes.

Quedant a la seva disposició, es despedeix.

Antoni Gómez Arbona
Alaior

Una disculpa obligada

El Teatre Principal puso ayer a la venta las entradas para el concierto de Sergio Dalma, programado para el 19 de mayo. Con el fin de organizar la distribución de forma ordenada y por razones de contrato con la productora, la venta se inició simultáneamente a las 11.30 de la mañana en taquilla y a través del Servicaixa.

La expectación que el acontecimiento ha levantado superó la capacidad del sistema y tanto el Servicaixa como la taquilla quedaron desbordados por la demanda durante unos minutos. Luego, una vez iniciada la venta en las condiciones anunciadas, entre ellas un límite de adquisición de entradas por persona, en apenas dos horas se agotó la disponibilidad y son muchas las personas que no han alcanzado su deseo.

Somos conscientes de la frustración que ello supone para muchos y del sacrificio que algunos hicieron para acercarse a la taquilla –la cola comenzó a las cinco de la mañana–, pero las opciones de una segunda sesión no eran viables por tratarse de una gira en la que la única fecha disponible es precisamente la del concierto de Mahón. El aforo del Teatre es de 837 localidades, de modo que pedimos públicamente disculpas a cuantos no hemos podido atender como hubiera sido nuestro deseo y al mismo tiempo agradecemos la paciencia y comprensión de cuantos hicieron cola y sufrieron los inconvenientes de los minutos de colapso y la obligada espera.

Virginia Victori
Gerente del Teatre Principal
Maó