TW
0

Què li passa al CE Alaior?
Fa uns mesos que els diumenges, quan vaig al camp, em trobo uns jugadors desmotivats. Alguns d'ells els he vist jugar des de petits amb el meu fill i sempre ho han donat tot per l'equip. Són uns al·lots a qui, per damunt de tot, els hi agrada jugar a futbol. Darrerament però, alguna cosa està passant i els veig entrar al camp amb el cap baix i pensant que no tenen res a fer. Què li passa al C.E. Alaior?

El meu fill juga des dels sis anys. Per ell el futbol sempre ha estat una de les coses més importants, però últimament està totalment desmotivat. Ja no té ganes d'anar a entrenar i, com a mare, em fa molta pena. És necessari veure com jugadors deixen l'equip per falta de motivació? Sr. Moreno, i si hi posem un poc més de ganes?

Ja per acabar vull aprofitar per dir que tots els jugadors es mereixen un deu per l'esforç que fan, ja sigui estudiant o treballant, i anant a entrenar desinteressadament.
Maria Antònia Fullana
Alaior

A Cisca Fullana i Joan Caules
Després d'assabentar-nos de la mort de Cisca Fullana, la Banda de Música des Migjorn Gran i l'Escola de Música municipal ens veiem en la necessitat de fer arribar el nostre condol a la seva família i, en especial al seu marit, Joan Caules.

La seva pèrdua ens ha provocat un sentiment de forta tristor entre totes aquelles persones que poguérem gaudir de la seva fantàstica companyia i professionalitat com a exprofessora de la nostra Escola de Música i exmembre de la Banda de Música des Migjorn Gran.

Sempre ens quedarà la nostàlgia dels bons moments compartits...a tu Joan, res que te diguem et consolarà, t'enviam tota la nostra força perquè puguis fer front a aquests moments tan difícils. Ànims dels teus companys.
Escola de Música Municipal
Banda de Música
des Migjorn Gran