TW
0

Una recomanació a l'equip de Govern de Sant Lluís

En especial al regidor de Medi Ambient,PedroTudurí: Hem vist que les declaracions fetes juntament amb la resta de grups a l'oposició del nostre Ajuntament sobre la tramitació i aprovació del Plec per a la contractació del servei públic de recollida de fems no els han agradat gens, però afortunadament, encara podem expressar públicament el que passa, els hi agradi o no.Vostès haurien de recordar que ja no estan a l'oposició, que ja fa pràcticament un any que són al Consistori governant, ja que així ho va decidir el nostre poble, dons dediquin-se a fer-ho, ja és ben hora que assumeixin i es facin responsables de les seves decisions i dels seus actes.El passat, passat està, però sembla que a vostès els hi agradi més viure en ell que no pas en el present en que han d'assumir la responsabilitat de governar. I senyors, la responsabilitat de governar no és criticar als seus adversaris (ara a l'oposició) amb mentides, exactament igual que feien quan eren vostès els qui estaven a l'oposició, no senyors. Governar és assumir la responsabilitat de les decisions que es prenen i dels actes que executen, però sembla que això no ho saben fer.

No haurien de preocupar-se tant de com exercim nosaltres l'oposició perquè el seu deure és el d'ocupar-se de governar i de defensar els interessos del nostre poble i dels nostres veïns, i la seva actitud fins ara deixa molt que desitjar en aquest aspecte.

Vostès governin que nosaltres ja exercirem l'oposició com creguem més convenient. Ara bé, una cosa poden tenir clara, que ho farem sense dir mentides, encara que a vostès els hi agradi molt fer-ho.

Ja per acabar, recomanar-los que ja és ben hora que aprenguin a acceptar les crítiques i no sentir-se tan ferits, ja que açò només demostra que no tenen la consciènciatranquil·la.

Llorenç Carretero Tudurí
Regidor del Grup Municipal PSOE
Sant Lluís