TW
0

Atletisme divertit

Aquest cap de setmana, els alumnes de 6è del CEIP Inspector Doctor Comas Camps d'Alaior han anat de viatge a Motril per participar en la fase final del programa Atletisme Divertit organitzat per la Federació Espanyola d'Atletisme. Val a dir que l'experiència ha estat molt enriquidora i que el conviure en un ambient esportiu amb altres centres de tot l'Estat i practicar l'esport en el seu estat més pur ha resultat molt gratificant. Des del claustre de mestres volem agrair tots els alumnes i famílies que han participat al llarg del curs en aquesta activitat esportiva i sobretot, a la persona que ho ha engegat i ho ha fet possible, na Bego Pons, mestra d'Educació Física del centre. Així mateix, donem l'enhorabona als dos grups participants en aquesta fase final en la qual han passejat orgullosos el nom d'Alaior i de Menorca. La participació en aquesta activitat a Motril (Granada) ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de pares i mares de tots els alumnes participants, d'en Pascual de Nura Bus pel transport gratuït d'Alaior a l'Aeroport, d'en Bosco Triay de Formatges Quintana per donar-nos formatge de Menorca, del Consell Insular de Menorca i de l'Ajuntament d'Alaior pel seu suport i a l'APIMA de la nostra escola per la seva ajuda.

A nivell particular, volem agrair l'interès mostrat per part de Víctor Truyol (Federació d'Atletisme) , Nelsa de Serproesport i a Lo Esport.
Enhorabona campions i campiones!
Claustre de mestres del CEIP
Inspector Doctor Comas Camps

Alaior

Agraïment

En uns moments tant difícils per noltros, volem fer públics una sèrie de agraïments:A tot el personal de la UCI de l'Hospital Mateu Orfila, que ens va atendre amb una professionalitat impecable i ens va fer un poc més fàcils uns moments molt durs per a tota la família.Al rector de l'església de La Concepció, Joan Miguel Sastre, i tota la gent de la parròquia, així com a tots el membres de la confraria de Sant Pere per transmetrer-nos el seu calor i comprensió.

Igualment volem expressar el nostre agraïment per la impressionant resposta de tota la gent davant un fet tant dolorós com aquest. Familiars, amics i persones en general que ens han transmès el millor que tenien, la seva estimació, i ens han ajudat en tot el que han pogut.

Podeu estar ben segurs que tota la família hem percebut aquesta energia que ens donarà força per tirar endavant.

"...Queda prohibido echar a alguien de menos sin alegrarte, olvidar sus ojos, su risa, todo porque sus caminos han dejado de abrazarse..." (Pablo Neruda).

Família de Toni Pascual Pons