TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella no respecta les lleis a favor dels minusvàlids

M'explic, tinc reconeguda una incapacitat permanent total, segons un reial decret , el 1414/2006, aquest fet és igual a tenir una minusvalidesa del 33% o més i per justificar-ho, és suficient amb la resolució del INSS, idò bé, l'Ajuntament no ho veu així, els minusvàlids tenim dret a l'exempció de l'impost de circulació, jo vaig demanar-ho per escrit el 9 de febrer, adjuntant els documents que em demanaren i aquesta resolució de l'INSS i, sorpresa, em va venir l'avís de pagament, vaig anar a recaptació i desprès d'una estona em va rebre el senyor Caules, responsable de la secció i em va dir que si no duia un certificat de minusvalidesa no m'ho acceptaven, l'hi vaig comentar el tema de la llei 1414 i tot i reconèixer que ho coneixia, em va dir que si no pagava o duia el certificar, em vindria amb recàrrec a més, em vaig sentir desplaçat en el temps i tractat com tots sabem que tractaven els funcionaris als contribuents, fa 40 anys. Vaig tornar a fer un escrit a l'Ajuntament, el mes de març, explicant els fets i adjuntant còpia del BOE amb el reial decret 1414/2006, demanant, a més, se rebut per la regidora d'hisenda, aquest també sense resposta, també vaig telefonar per demanar cita amb la regidora i em van dir que ja m'avisarien (no ho van fer, aquesta regidora deu tenir una agenda molt plena!) dia 10 de maig, en veure que havien passat 3 mesos del primer escrit i no havia rebut resposta encara, atenent-me a la LRJPAC, que diu que si la norma no especifica plaç de resposta a una demanda, el silenci administratiu és equivalent a una acceptació de la sol·licitud, vaig tornar a fer un escrit, demanant resposta i certificat de l'exempció. Ara, com a tota resposta, he rebut l'avís de pagament amb recàrrec (per cert, ple de faltes d'ortografia) el vaig rebre dia 25 de maig, tot i tenir data del 2 de maig, 23 dies per fer el trajecte, Born, St. Antoni Mª Claret!Em vaig posar en contacte també amb la Fundació de discapacitats, on em van confirmar que l'Ajuntament de Ciutadella és l'únic ajuntament de Menorca que no accepta la resolució de 'INSS i que tot i que ells han intercedit moltes vegades, mai els hi han fet cas. He de dir, que amb aquesta resolució, m'han donat sense cap problema el carnet de pensionista del Bus, m'he matriculat a la Uned amb descompte per minusvàlids, etc, etc,. L'única cosa que no puc fer és relacionar-me amb l'ajuntament de la meva localitat, Ciutadella, o tal vegada, algun dels seus funcionaris, són diferents.

Francesc Cumelles Estrella

Ciutadella

-------------------------------

El CCE Sant Lluís está muy vivo

La candidatura de Rosendo Pons Conforto quiere agradecer públicamente a todos y cada uno de los socios que asistieron el pasado viernes a las elecciones a la Presidencia del CCE Sant Lluís, por confiar en nuestro proyecto. Fueron 136 votos pero también muchas muestras de cariño por la calle durante los días anteriores.Han sido unos meses duros que ya quedaron atrás, a partir de ahora toca mirar al frente y trabajar para conseguir que el CCE Sant Lluís sea mejor cada día. Somos plenamente conscientes que cada uno de los votos que hemos logrado a de servir para darnos ánimos en nuestro trabajo desarrollado hasta la fecha pero también en una gran responsabilidad para estos 4 años.No tenemos ningún miedo a nada, nuestro trabajo y el de todos nuestros colaboradores, entrenadores, trabajadores, deportistas, padres y demás componentes del CCE acabará dando sus frutos. Sólo es cuestión de trabajo, de hacer frente a la realidad actual de la sociedad, de horas y horas de dedicación por parte de todos para que estos cuatro años sean unos años donde el CCE crezca como entidad. El bien nuestro será el bien del CCE y de todas las personas que forman parte de él. Como decía nuestro lema "Club amateur, trabajo profesional".

Muchas gracias de nuevo y visca el CCE Sant Lluís!
Candidatura
Rosendo Pons Conforto
Sant Lluís

-------------------------------

El PP no estava en contra de l'ampliació de la zona blava?

Els maonesos i maoneses no sabem ja que pensar amb les actuacions de l'actual equip de govern del PP de Maó.Es van enfartar d'anunciar grans promeses que no estan complint. Recordau la suposada baixada de l'IBI? A on ha quedat? Perquè jo aquest any he pagat més que l'any anterior! Que si hi afegim els guals davant cotxeries que no es pot aparcar…I lo darrer resulta que per aparcar a Maó s'haurà de pagar. Poques zones hi quedaran on no s'hagi de pagar.Avinguda Menorca i Carrer de Gràcia ja són blaves. Tot BLAU!

On són les promeses del PP? Quina serà la pròxima?

MARGARITA PONS FEBRER

Maó