TW
0

Atacs personals quan falten idees
"Sr. Borràs, crec que com a persona hauria de mirar i medir les seves paraules, simplement perquè tota persona ha de respectar l'altra encara que no estigui d'acord amb els seus ideals o fets. És molt fàcil escudar-se darrera unes quantes lletres que no diuen més que disbarats, com ha vingut fent aquests darrers dies amb alguna finalitat de ben segur... les coses s'han de demostrar amb fets, agradin o no, i açò és el que està fent aquest equip de Govern. Anem apanyats si, en lloc de donar idees, fer propostes, o millor encara, donar solucions, cosa que durant 28 anys no hem pogut veure i menys apreciar, es dedica a fer atacs personals contra la nostra Batlessa, que també és la seva, li ben record; però clar, què de diferent es veu fora la institució a quan un estava com a regidor quan tenia unes arques ben plenes, veritat?

Reconec que com a política no tenc gaire experiència, encara que durant aquest any he après a valorar moltes coses i a sentir les necessitats de la gent i intentar, dins de la difícil situació creada precisament pel grup socialista, a no deixar de fer coses per la nostra gent i sobretot fer-nos millors persones amb més solidaritat que mai per l'actual crisi que patim, cosa que crec hauria de començar a apendre i que no costa "un euro"; però sí sé veure i valorar que un bon atac no sempre és una bona defensa, i els ciutadans el que volen és que les coses marxin, que l'economia es recuperi, que els polítics es deixin d'atacar com no han deixat de fer fins ara i des de que vam començar a governar fa gairebé un any, de veure movimient i canvis encara que no plogui al gust de tothom.

La humilitat és la millor de les qualitats, comencin a reconeixer els seus errors, la seva mala gestió, que es va gastar mes del que s'havia de gastar, i deixin de banda els atacs personals cap a una Batlessa que, no nomès dur un vaixell carregat de deutes, deutes creades i deixades per l'anterior equip de Govern, sinó que ha aconseguit dur i crear una bona unitat de grup, un bon equip. Som tretze els que el formam, cadascú fa la seva feina, cadascú surt i defensa la seva àrea, i amb açò li vull fer veure que ni el Sr. Botella és més que ningú ni jo som més que la resta; simplement formam un equip sòlid, amb responsabilitat i unitat, un equip on ningú s'escuda darrera de ningú, un equip on l'opinió d'un és l'opinió de la resta i responem cap al mateix sentit. Tal vegada s'hauria de fer vostè mateix aquesta reflexió, de tant en quant va bé reconèixer els errors i, sobretot, tenir humilitat. I per favor, no pensi ara que he escrit aquestes línies perquè la Batlessa no se sap defensar sola, al contrari, amb aquestes línies li estic demostrant que realment som un equip liderat per una patrona, en aquest cas.

Begoña Jusué
regidora del Grup Popular
Maó

Desqualificació mal intencionada
Sr. Borràs, ja veig que vostè s'ha aficionat a escriure cartes al lector, i, és clar, aprofita ara que te més vacances.

Un no es dóna per al·ludit d'acusacions que no són certes. Si el que volen es atacar la meva persona, endavant no en tengui cap problema, un polític ha d'estar per fer feina i perquè els ciutadans puguin dir el que pensen d'ell i de la seva gestió, faltaria més.

Alerta, però, perquè així com vostè diu i no documenta, jo podría dir i documentar qüestions que a lo millor si entram dins la desqualificació personal podrien sortir d'alguns de vostès. Ara bé, tranquils, aquí hi ha la diferència, jo no seria capaç de mesclar ni qüestions personals ni de fer mal gratuïtament a cap persona, per molt de l'oposició que sigui.

Quan algun amic o amiga m'ha demanat la meva opinió quan són objecte d'enveja per part d'altres persones, jo solec dir: deixa que rallin de tu.
Si ningú ralla de tu, és perquè no brilles. Si no rallen de tu, és perquè ningú vol ser com tu. Si ningú ralla de tu, és perquè ets invisible.

Per tant, t'has de sentir bé si rallen de tu. Perquè açò vol dir que tens qualque cosa que ells no tenen. Açò vol dir que ells volen el que tu tens. Açò vol dir que ells no poden ser com tu.

En democràcia són els ciutadans els que decideixen quins volen que siguin els seus representants, i aquí a Maó, els maonesos van decidir que el grup de persones que conformam l'equip de Govern ho féssim durant quatre anys. Vostès volen veure resultats en un any quan no van ser capaços de treure ni Maó ni Menorca del forat on ens trobàvem, i a més, paraules del Sr. Tur i de vostè mateix: "Saps Águeda que noltros hauríem d'haver fet lo mateix, però clar hi havia eleccions i no vam ser valents de prendre decisions quan era el moment i ara estem en una situació crítica".

Águeda Reynés
alcaldessa
Maó