TW
0

Javi, sempre et tindrem dins
el nostre cor

Difícil es fa posar-se davant d'un paper per xerrar amb tu, quan saps que ja no ho podrem tornar fer en persona, com difícil ha estat despertar-se avui pensant en la teva absència.

Aquest matí els nostres cors s'han despert com el dia, tristos i amb l'horitzó ple de núvols per haver d'acomiadar a una de les persones més especials que hem conegut mai.Un cop mes, els "Cormarsitos" ens hem reunit, però aquesta vegada la causa era més trista que la de costum. Avui en faltava un dels nostres i si bé les llàgrimes no podien amagar-se i la tristor omplia els nostres cors, a l'igual que el dia, poc a poc ha anat millorant. Ha anat millorant, quan hem començat a recordar els moments en els que hem pogut gaudir de la teva companyia; del teu permanent somriure; de les teves ganes de divertir-te; de la positivitat que sempre t'ha caracteritzat. Llavors i només llavors, hem deixat de plorar per dibuixar un somriure inconscient a les nostres cares.

Amb això és amb el que ens quedarem sempre del teu record, això és el que ens has deixat, la teva força, el teu somriure i l'admiració que tots i cada un de nosaltres t'ha tingut per la vitalitat que sempre ens vas demostrar.

En el nostre record estaràs sempre present, com present tenim avui a la teva família i de manera molt especial a na Cati i en Javi, així com als teus pares, germans amics i coneguts que avui enyorem la teva companyia.

Sempre hi haurà un lloc guardat per a tu a la nostra taula, sempre estaràs present en els nostres cors. Descansa en pau, amic.

Fernando Serrano Gomila
i Mónica de la Torre, Juan Manuel Sanchez, Rubén Ornaque, Rosa María Sampol, Olga Mascaró , Antonio Morcillo, Mónica Gornés, Mónica Orfila, Mónica Fernande , Carmen Orfila, Carmen Teixido , Pilar Carreras, Marta Saura, Jonathan Cárdenas, Jordi Font, Carol Cladera, Araceli Marín, Antonio Meliá, Juan Carlos Camps, Cristina Bugallo, Mónica Pon , José Ignacio Pons, Juan Magro, Raúl Sintes, Richard Tejada, Carlos Martinez, Noé Melero i la resta dels teus companys d'escola
Ma