TW
0

Responsabilitat o irresponsabilitat?

Ja fa setmanes que veig amb estupor com en aquest espai reservat a "Cartas de los lectores", les classes polítiques i/o governants i no governants us tireu els trastos davant tothom.

Jo estava convençut que el poble quan exerceix el seu dret de vot i dóna suport a uns senyors i senyores denominats polítics, aquets tenen la nostra confiança de fer la feina en benefici d'aquest poble i si és possible allà on toca i no en el diari.Sou conscients de la imatge que esteu donant? Vosaltres esteu assabentats de la mala imatge i poca fe que té la gent sobre la classe política en general? Idó, voltros amb aquet comportament sou responsables d'aquest pensament. Sou aquesta viva imatge de irresponsabilitat i poques ganes de fer feina de veritat, tindríeu que mirar pel benefici del nostre poble i no per l'interès partidista.

Evidentment mai es pot generalitzar… però, amics, fa molt temps que sobre el tema que tracteu no heu sigut capaços de buscar solucions, I es clar con no ho aconseguiu, feu rodar les misèries de cada un de voltros en el diari.

Seria molt demanar que independentment de buscar un nou PGOU, (que és molt interessant i important) que es durà a terme a llarg plaç, i més tenint en compte els temps que estem vivint, sense diners a les administracions públiques, buscareu alternatives que poguessin evitar més barracons (els quals tenen: espais molt reduïts, no insonoritzats, i el fiets i fietes tenen que sortir per poder anar als banys) a la nostre escola?

En definitiva buscar solucions reals per problemes reals en temps real

Xavi Rus
Es Mercadal