TW
0

320 alumnes sense educació física

El departament d'Educació Física de l'Institut Pasqual Calbó i Caldés de Maó vol expressar públicament que ens trobem en una situació molt complicada, ja que des de fa una setmana i per motius única i exclusivament de seguretat, no podem realitzar les nostres classes d'Educació Física al Poliesportiu, degut a que sobretot en els darrers dos anys hi ha hagut un deteriorament greu d'aquesta instal·lació, que ha provocat que en els dies de pluja entri aigua de forma abundant i en els posteriors s'acumuli en grans bassiots:Això dificulta, o fins i tot, en la majoria dels casos impedeix, la realització d'activitats lectives en aquesta instal·lació per part del departament d'Educació Física També impedeix que els alumnes puguin gaudir d'aquestes instal·lacions, que en l'actualitat són l'únic possible espai de joc, en horari d'esbarjo.

A causa de l'entrada contínua d'aigua s'estan deteriorant tant les instal·lacions com el material (cordes, plintons, patins en línia, pilotes diverses, capses amb material divers, ....)

Fins a dia d'avui han succeït diferents incidents de caràcter lleu i altres no tant (relliscades, caigudes, contusions, alumnes que han hagut de marxar a casa a canviar-se de roba perquè aquesta estava completament banyada) a causa del mal estat que actualment presenta la instal·lació, amb possibilitats reals de produir-se accidents greus que de forma responsable no estem més disposats a assumir.

Som plenament conscients del greu prejudici que això comporta a l'alumnat a nivell acadèmic i, per tant, demanem una solució el més aviat possible i amb caràcter urgent pel benefici de la comunitat educativa de l'IES Pasqual Calbó i Caldés.

Josep Vallés Gómez
Isabel Pérez-Chuecos Vallés

Maó

Dues precisions necessàries

Benvolguda senyora Marina Torres Petrus:La seva opinió sobre l'Ajuntament, la jornada de portes obertes, el que va veure i el que va sentir és respectable i digne de coneixement. La idea de fer ironia sobre els capacitats treballadors de l'Ajuntament també és respectable, -encara que dit expressament perd el sentit realment irònic-. El que no està bé és una descripció tergiversada dels fets. Sobre el quadre en qüestió, li vaig informar que els personatges eren Alfons XIII i la seva mare –certament no li vaig dir que la dama, como vostè diu, era de nom Maria Cristina-, vostè ho va posar en dubte perquè la criatura semblava una filleta. Van departir amablement damunt aquest aspecte i vaig apuntar que tal vegada era Alfons XII. Es tracta en qualsevol cas d'una obra de pobre valor pictòric.Tampoc és cert que a part del quadre de Maria Lluïsa Serra, aquest sigui l'únic quadre d'una dona, al vestíbul mateix hi ha el de la reina Charlotte d'Anglaterra, del segle XVIII.

Valguin aquestes dues precisions i una convidada a visitar quan vulgui i amb més deteniment el patrimoni municipal que es conserva en aquesta casa.
Ben cordialment,

J. Carlos Ortego
Director de comunicació de l'Ajuntament de Maó-Mahón

Carta oberta a tota
la família Atlètica

Hola a tots: Jugadors, tècnics, socis, aficionats, sponsors, col·laboradors i simpatitzants de l'Atlètic de Ciutadella:Ara que hem recorregut la meitat del trajecte de la temporada 2012/2013, des de la directiva volem felicitar i agrair l'esforç i el sacrifici de tots per tirar endavant aquesta nova singladura del nostre estimat club.Com sabeu, el passat mes de juny vam començar junts una aventura sense precedents en els cinquanta-sis anys d'història de la nostra entitat. Entre noltros sabem com estàvem fins fa no res. No teníem equips, ni pràcticament socis, ni tècnics, ni més que una Junta Gestora que lluitava sola perquè el nom de l'Atlètic no desaparegués, ni més ajuda que la magnífica aportació social que fa el Dosa/Boscos en el manteniment de les instal·lacions del Camp Municipal de Sant Antoni. És per açò, que després del nostre retorn, que considerem molt millor que les millors expectatives que teníem, que volem fer un reconeixement públic a totes i cadascuna de les persones que ens han ajudat a "ressuscitar".

Voldríem mencionar tots aquells que han aportat alguna cosa perquè l'Atlètic intenti tornar a ser el que un dia va ser, però segurament ens deixaríem algú i no volem deixar ningú a fora. Però especial menció, si ens ho permeteu, mereixen tots els jugadors que des del passat mes de juliol entrenen, juguen i defensen la nostra camiseta i el nostre escut de manera altruista. No podem estar més orgullosos d'ells. Són un grup magnífic i irrepetible. Un equip jove, amb gotes fonamentals de veterania (Vicent Gaimundi, José Bagur i Santi Juaneda que són els únics que passen de la trentena), que ha sapigut fer-se un lloc entre els millors equips de la categoria Regional Preferent Menorquina. Un equip de futur que es mereix tot el magnífic suport que està donant la nostra fantàstica afició i que esperem i demanem, segueixi donant. Sabem que serà així perquè hem comprovat que el sentiment Atlètic és tan viu com abans. També agrair a Rafa Torres, Sergi Moll, Fel Maquès i Santi Serra, el nostre cos tècnic, la seva professional i apassionada feina que fan.
No volem caure en l'optimisme, però les perspectives futures són molt bones. No tan sols per la mitjana d'edat de la nostra plantilla, sinó també per les noves generacions que pugen des del Dosa/Boscos, que fidels a la seva filosofia de formació, fan que amb tot plegat tinguem un prometedor futur. Si a açò li afegim la bona imatge que diuen des de fora que irradiem, podem pensar que per la propera temporada tindrem encara més força que enguany. No prometem res més que treball altruista pel nostre club i bon tracte tant pels jugadors com per a tothom, i que vengui el que hagi de venir.

No ens volem oblidar del nostre equip femení de futbol sala, que també hem recuperat per a l'entitat. Un equip que ens va donar molts fruits en el passat i que a ben segur que en mans de les persones que està, com n'Elena Montenegro i na Paloma Gavilán, ens els tornarà a donar. Demanaríem també el recolzament cap a elles perquè s'ho mereixen molt.

Tenim també altres projectes en marxa, que encara no podem anunciar... així que res més de moment, ja passarem balanç a final de temporada. Mentres tant, ja sabeu que l'Atlètic torna a tenir un nom i un prestigi, si ens permeteu la llicència, i que aquest nom i aquest prestigi és gràcies a tots els qui teniu, com noltros, el cor amb l'Atlètic.
Moltes gràcies a tots.

Directiva Atlètic de Ciutadella