TW
0

Agraïment a José Ignacio Carreras

Durant el primer trimestre els alumnes de Batxillerat i 4t d'ESO de l'IES Pasqual Calbó van tenir l'oportunitat d'assistir a dues xerrades a càrrec de José Ignacio Carreras, antic alumne del centre i llicenciat en Psicologia. Aquestes activitats es van programar en el context de l'orientació acadèmica i professional de l'alumnat, que en aquests cursos és especialment important i necessària.

Després de les xerrades es va demanar als alumnes que reflexionessin sobre el que s'havia parlat, i el resultat va ser un conjunt d'escrits entusiastes i molt interessants. Per manca d'espai no podem aspirar a reproduir-los tots, però s'ha fet una selecció que hem volgut reproduir en aquesta carta. Són els següents:"Qui millor que un exalumne i psicòleg professional per poder testimoniar que els joves, sobretot nosaltres, estudiants del Calbó, podem tenir un futur per fer valer les nostres expectatives".

"M'hi sento molt identificat perquè ell, com jo, no tenia clar el que volia fer i anava provant sense obtenir cap resultat. Però no es va rendir mai i per això m'inspira. És la clara demostració que si persegueixes els teus somnis i t'esforces per aconseguir-los, al final aconseguiràs trobar-te i fer la vida que tu vols".

"Després d'aquesta xerrada em demano: Què passa amb tots aquells que creuen que no se'ls dóna bé estudiar? Sempre hi ha oportunitats per a tothom. No hauríem de deixar de córrer mai darrere dels nostres somnis. El món necessita persones amb tot tipus de professions, i triem el que triem, el major consell d'en Nacho és que la nostra feina ens faci feliços".

En nom de tots els qui varem gaudir d'aquestes estones tan agradables volem expressar el nostre agraïment al senyor Carreras per la seva amable col·laboració.

IES Pasqual Calbó i Caldés
Maó

A l'Hospital Mateu Orfila de Maó

La setmana passada vam haver d'ingressar al nostre pare al seu hospital. Van ser moments difícils per a tota la família, malgrat els temps que esteim passant i les retallades que esteim patint, tots valorem el treball dels professionals que, fins i tot treballant el doble, en cap moment perdeu el vostre somriure i feis l'estada més agradable i mes pacient. Per açò la nostra família vol fer un agraïment públic a l'equip quirúrgic, anestesista, al personal de la quarta planta on el van atendre, en especial a Joan, Noelia i Sara, per la seva humanitat, tracte i cura fins els darrers moments.

Família d'en Joan Febrer Seguí, "Panxota"
Ferreries

Aclaración

Referente a la entrevista realizada el pasado día 5 de enero en la sección "Gent de Casa" en una de mis respuestas mencionaba que realizaba la mayoría de las reparaciones a los relojes de "gama baja" refiriéndome a relojes de un precio asequible para la mayoría. Con ello no quería desprestigiar ninguna de las marcas mencionadas en la entrevista, ya que se nombraron otras.

Carlos PerchesMaó