TW
0

Dar lecciones

La cúpula del PP opina que Aguirre no es quien para dar lecciones de regeneración democrática (su historial no la avala); también sostienen que Rubalcaba no es quien para dar lecciones de lucha contra la corrupción (las muchas corruptelas del PSOE no han sido enfrentadas con la determinación que ahora sin embargo exige al PP). Rubalcaba sostiene que el PP no ha mostrado contundencia para erradicar la corrupción de su partido a pesar de que cuando estaba en la oposición denunciaba esa misma actitud en el PSOE. La enorme desgracia para todos nosotros (los que pagamos los sueldos, los sobres, la incompetencia de todos ellos) es que tienen razón: ninguno de entre ellos tiene la suficiente altura moral para dar lecciones de nada a nadie. Las hemerotecas iluminan su miserable manera de escurrir el bulto, su enanez como estadistas, su cutrez. Pasarán a la historia como una plaga de mediocres que asoló su país.

Nacho Martín Rejas
Mahón

Es posin les piles que ja no són a l'oposició

Atenent a les dues cartes aparegudes aquesta setmana fent referència a certes qüestions del nostre poble, i més en concretament a qüestions relacionades amb el passat ple de dia 1 de febrer, he de dir: en sa primera carta em fa mal olor el que està escrit, té més semblança a sa forma i manera que emprava certa 'hoolligan' que tenien vostès que emprava sa mentida sistemàtica per desqualificar. En aquest cas la mentida queda reforçada quan ralla de continus errors que estan duent a la ruïna al poble de Sant Lluís, quan precisament el nostre és un des pocs municipis d'Espanya que va quedar bastant ben aclarit econòmicament. Fins això no podeu reconèixer? I me sembla mentida que personatges com voltros me ralleu de dignitat, humanitat i respecte, paraules que no són en el vostre diccionari…ah Pedro! que et quedi clar, l'ignorant ets tu.Anem per la segona. Pressupost 2012 programa Acció Social: 376.572,02 €, pressupost 2013, a la mateixa partida: 319.496,68 €. S'ha reduït o no, senyor en funcions? Per una altra banda em fa la sensació de que o no s'ha llegit les al·legacions del grup del PSOE o pretén enganar la gent amb les seves afirmacions, ja que és totalment el contrari al que vostè està dient. En primer lloc, sol·licitam que ajuts econòmics a les famílies de Sant Lluís, amb els ajuts individuals pugin a 47.000 €, vostès tenen previstos 32.000 €. Pel que fa referència al Fons Menorquí de Cooperació comença a ser penosa l'actuació política per part del Partit Popular ja que l'està desmembrant econòmicament d'una forma alarmant, molt en concretament a Sant Lluís que del 0,8 que aportava ha passat al 0,2. És evident que dels projectes que vostès estan rallant de cooperació no són el que nosaltres, com a Grup socialista, executaríem (veure memòries anteriors) ja que les nostres propostes anirien per realitzar projectes d'infraestructures que tanta falta els fan.

En referència a la partida d'Institucions sense finalitat de lucre, ajuda a Cariats, vam sol·licitar, dins de la nostra al·legació, que s'incrementés la partida més 2.000 €, ja que vostès només hi tenen 500 €. ¿De què estem rallant senyor regidor en funcions?, per cert qui l'ha sentit i qui el sent, qui l'ha llegit i qui el llig, hi ha que veure la facilitat que tenen certes persones per convertir-se en camaleons.

Per tot l'esmentat es pot veure clarament qui diu veritat i qui diu mentida; es posin les piles d'una vegada.

PD.: Pedro, al Camí de Ses Vinyes de Torret ha passat més d'un mes i encara hi ha els forats a tapar, els veïns estan llençant materials no adequats dins els mateixos. Enlloc d'un camí sembla el París Dakar.

Llorenç Carretero Tudurí
portaveu del Grup Socialista
Sant Lluís