TW
0

Una carta esclarecedora:
El señor innombrable

Bueno pues verán, comparezco ante ustedes con transparencia, transparencia, transparencia… para explicarles y para que todos entiendan, la relación con el partido respecto de ése señor del que tanto se habla por la televisión. Como dijo nuestro presidente, no hay nada cierto, salvo algunos matices.Ése, que se enriqueció ,vaya usted a saber cómo, ni trabajaba aquí ni nada por el estilo, porque en verdad, solo estuvo de paso durante treinta años, pero mantenía unos ordenadores o tablets, o lo que fuera en la sede, y por ello un día se le prestó en leasing un trastero en concepto de subvención para sus labores caseras, mientras hacía la mudanza que la situación acarreaba, planteada… a ver no me líen… quiero decir, se le organizaba un despido simulado, en algo así como en diferido, siguiendo los trámites que marca la ley laboral, que nosotros siempre cumplimos.Su despacho… ese espacio, bueno digamos la taquilla adjunta al sueldo que no era tal, sino un cúmulo de sinergias pecuniarias prorrateadas en una rifa interna a modo de bonus, por un trabajo que ya no lo era, aunque lo fue, pero seguía siéndolo en solo el ánimos operandi, hasta la fecha posterior a la anterior del contrato indemnizante, ligado al simulado… en verdad, no era tal despacho. La gestión de ese señor por el que preguntan, tampoco era importante. Llegaba saludaba y se iba. Su presencia apenas relevante, poca monta, bueno sí, como anécdota, indicarles que fue Gerente Nacional y Tesorero …. Una especie de mozo correveidile, de buena presencia, para asesorar y anotar nada en especial, al que se le contrató para despedirlo en demora por su calidad de licenciado. Tenía mucha imaginación. Llevaba al parecer, algún tipo de libreta de donaciones de bollos, donuts y natillas adjuntas al servicio sobrante de bar y cenas… uy perdón,… quería decir holgante de cafetería y comidas.

Su palabra, así pues, no tiene, obviamente ningún peso. Así lo indica diáfanamente la plusvalía de la financiación del partido, ligada al Euribor, consecuente al tiempo inverso que ese señor venía a pasar por aquí. Ni tampoco tiene influencia alguna, que se pueda demostrar, sobre el ministro de hacienda y la mal llamada amnistía fiscal. En realidad, medida correctora del déficit público en herencia recibido, recibido, recibido… que como saben, es el principal objetivo del gobierno ejemplar de este país.

Jordi Viola Giner

Alaior

Fins quan hauré d'esperar....!!

L'any 2000 vaig tenir l'oportunitat de comprar una parcel·la amb dret a construir en una urbanització de la costa de Sant Lluís. La il·lusió es va trencar tot d'una. Els polítics de torn van treure una moratòria transitòria que paralitzava les construccions en aquella zona i altres abans d'aprovar-se el tan rallat PTI (Pla Territorial Insular). Avui en dia, l'any 2013, encara que pel Consell Insular de Menorca podria construir, com que l'Ajuntament no està adaptat a aquesta norma, no puc fer-ho. Amb tretze anys tots els polítics que han passat per tenir el poder m'han llevat totes les il·lusions, m'han provocat molts de mals de cap i altres coses. Avui, encara que tingués permís no podria fer la desitjada casa per problemes personals, ja he perdut l'oportunitat. El més dolorós és que els polítics de torn, tornen a fer modificacions al PTI, i jo entenc que açò vol dir més anys de paralització de la meva parcel·la, més desil·lusions i lluites amb una administració que sembla no comprendre tot el que provoquen amb les seves decisions, el llarg camí burocràtic que ells mateixos provoquen. No he posat noms ni sigles de partits perquè no es mereixen que se'ls anomeni, ja que tots fan el mateix, fer passar anys, per ells poder seguir a sa poltrona, fent veure que fan coses per la gent normal del carrer, decebedor.


Eduardo Estela Mantolán
Cap d'en Font
(Sant Lluís)

Agraïment de la nova junta directiva de Joventuts Musicals de Maó

El passat dissabte 2 de març de 2013, amb el recolzament de la majoria dels socis assistents, vam ser elegits nova junta directiva de l'associació Joventuts Musicals de Maó.Serveixin aquestes línies per, primerament, agrair la gran tasca realitzada fins ara per les anteriors juntes de JJMM Maó, atès que l'aportació de totes elles ha possibilitat que l'entitat i els projectes que han desenvolupat ostentin el prestigi i reconeixement que els és conferit actualment.Per part nostra, com a nova junta directiva de l'associació, afrontem la nostra responsabilitat amb il·lusió, optimisme i, sobretot, ganes de treballar, tot seguint el camí marcat als estatuts de l'entitat, així com el marcat pels objectius que hem determinat al projecte de gestió elaborat pel nostre equip.

Així mateix, aquesta nova junta agraeix l'esforç que ha realitzat la junta sortint en la confecció d'una proposta ambiciosa i força atractiva pel proper Festival de Música de Maó i pel concert de Cap d'Any. Sens dubte dita proposta serà detalladament analitzada, mantenint sempre una visió artística i de gestió professional, cercant la seva adequació a les línies que orienten el nostre projecte de gestió i desenvolupament de l'associació, primant en tot moment la viabilitat i sostenibilitat tant dels projectes dalt esmentats com de la resta de projectes que, des d'ara, es programi dur a terme.

Finalment, voldríem donar també les gràcies a tots els socis que van assistir a l'assemblea i a aquells que, en les darreres setmanes, ens han rebut, escoltat i encoratjat a tirar endavant el nostre projecte. A tots ells expressar-los que esperem seguir comptant d'ara endavant amb el seu suport i confiança en el nou camí que emprenem al capdavant d'una entitat consolidada i acreditada com és Joventuts Musicals de Maó.

Fèlix Ferrer Ballester
President de JJMM
Maó