TW
0

El gust de nedar no s'acaba, però la possibilitat?

Avui dijous 13 de juny de 2013, com cada dimarts i dijous, des de fa quatre anys, he anat a la piscina. Avui però me n'he anat una mica ensopida i amb moltes preguntes. Què passarà? Podré tornar anar a la piscina? Tornaré a tenir classe amb els/les monitors/es que m'han mostrat a nedar i tant m'han motivat a continuar? I què serà de mi si no puc continuar nedant? Vaig començar a nedar degut a una lesió a la columna vertebral i problemes d'esquena. Des de que nedo em sento molt millor. Com jo, tants altres casos. Aquesta sensació m'ha duit a escriure aquestes paraules, unes paraules que volen ser d'agraïment i d'ànims per als monitors. És més, sé que trobaré a faltar el caliu que s'hi cou, ja que amb els diferents grups que he coincidit sempre hi ha un molt bon ambient. Tinguem fe per a que es pugui solucionar i tots els usuaris (nadons, fillets i filletes, joves, adults i persones majors...) i els treballadors puguem continuar anant a la piscina com hem fet fins ara.

Catalina Coll Pons
Ferreries

Mahón ya tiene su "gudari"

En la sección "Sorprende y no sorprende" de ayer sábado este diario publicaba una foto que mostraba la iniciativa comercial de una empresa privada menorquina que publicitaba su marca, de fama mundial, en la cara visible del Colegio La Salle de Mahón. Junto a su imagen comercial se recordaban las diversas sucursales que dicha empresa posee en la isla: Mahón centro, Mahón puerto, Aeropuerto y Ferreries.No han pasado ni veinticuatro horas de haberse acabado aquel artístico trabajo cuando un "gudari" desconocido decidió por su cuenta que no podía soportar que en un sitio tan visible apareciera escrito un nombre que no entra en sus entendederas. Por eso, al amparo de la noche, y se supone que envalentonado por la borrachera del viernes noche, borró la h y la n del nombre de Mahón dejándolo reducido a un tocho chinesco: Maó. Un estropicio.

La obsesión de algunos es enfermiza. Son los que no aceptan la libertad de otros. Los que no tienen reparos en dañar una inversión particular para imponer su criterio ideológico. Los conocidos dictadores totalitarios. Por sus actos les conoceréis.

Juan José Gomila Félix.
Mahón