TW
0

Varsavski y el GOB


Señor Director, me permito felicitarle por su acierto de ayer domingo al publicar simultáneamente la entrevista con el emprendedor Varsavski y el artículo "Puntualitzem Torralbenc" firmado por el GOB.Al contrastar ambos textos todos los menorquines podemos decidir a qué línea de política económica nos apuntamos: a la creativa y emprendedora de Varsavski o a la legalista del GOB.

Ruego a quienes se interesen por este debate que presten atención especial a los siguientes temas expuestos por ambas partes:

A/ Es indispensable promover el inglés en nuestro sistema educativo por encima de la enseñanza de las dos lenguas locales. Varsavski

B/ Es necesario olvidar que somos menorquines y pensar globalmente. Varsavski
C/ Hem de fer les coses bé sense vulnerar les normatives. GOB

Mi conclusión personal: debemos urgentemente modificar las normas vigentes y caducas e incorporarnos a la economía global, creativa y creadora de riqueza para todos que propone Varsavski. Y no estancarnos a causa de una normativa no apta para progresar a lo largo del siglo XXI.


Jesús Méndez Mateu
Es Castell

Què passa?


Sembla mentida les persones que som honrades haguem de pagar "el pato". No hi ha dret nosaltres que hem pagat fins l'últim cèntim per poder anar a la piscina, ara se'ns tregui aquesta llibertat.Aquelles persones que ho han manipulat tan malament i no han sabut gestionar o qui sap que..., no vegin el mal i el patiment que els fa passar a aquestes persones que hi van per una necessitat de salut.

Jo hi vaig per "hobby", però en veure persones que hi van per necessitat sento una ràbia tan gran dins del meu cor que no sé com descriure-la, espero que el més aviat possible pugui tornar a nedar.

Una parada tècnica mai ha estat més llarga de tres setmanes. Espero que compleixin això.
El mes d'octubre espero que els cursets tornin a començar pel bé d'aquesta gent que hi va per necessitat i per salut.

Sabeu de més com anirà tot, parlau clar i pensau amb la mà al cor. Pensau que som persones que complim, hem pagat tot el que se'ns ha demanat.

Companys, companyes i bons professionals fins aviat.

Auxili Fullana Domingo
Ciutadella

La piscina de tots


Som un grup de sis dones i tres homes. El nostre monitor es n'Òscar Soto i ens trobem a la piscina municipal de Ciutadella cada dimarts i dijous de 20.30 a 21.30 hores per fer natació correctiva. Tots nosaltres patim alguna mena de lesió d'esquena que ens aconsella fer aquest exercici periòdicament. Els més veterans del grup acumulen ja 10 anys de fidelitat absoluta, una prova evident dels beneficis d'aquesta activitat i de la necessitat de mantenir-la en el temps.El tancament de la piscina és una pèssima notícia que mai hauria d'haver-se produït. Nosaltres no entrem en les picabaralles entre l'empresa concessionària i l'Ajuntament però sí lamentem que una mala gestió hagi provocat aquest final. Exigim que, a partir d'ara, la gestió pública que paguem entre tots sigui prou eficient per, primer de tot, reobrir la piscina el més prest possible amb el mateix personal que ja té acreditada la seva dedicació i professionalitat al llarg dels anys i, segon, evitar que un fet d'aquesta naturalesa torni a passar.

Remedios Bordería Sanz,
Maite Bosch Llorens,
Xisca Coll Pons,
Santiago de la Fuente Gornés, Rafael Janer Cardona,
Rosa Martínez Pietrangeli,
Eulàlia Mir Coll,
Maria Pons Pons,
Jordi Vila Armengué


Ciutadella