TW
0

Carta de suport als directors de Maó
Davant de l'anunci de la prohibició de reincorporar-se a la feina feta als directors de Secundària de Maó per la Conselleria d'Educació, els sota signants volem expressar el nostre total rebuig a la suspensió tant de funció directiva com docent dels tres directors expedientats.

Si ja no hi havia cap motiu per a la suspensió de la seva funció com a directors, està absolutament injustificat i és totalment inadmissible que també siguin suspesos en la seva feina com a professors d'aula. Açò significa que els nostres companys no es podran incorporar el dia 2 al seu lloc de treball.

La suposada falta té a veure exclusivament amb l'exercici del seu càrrec com a directors, en cap cas com a docents. Si no han comès cap incorrecció en el seu càrrec directiu, molt més enfora està de la realitat que ho hagin fet en la seva tasca com a mestres.

Aprofitem per insistir que l'únic que han fet els directors de Maó ha estat respectar el paper del Consell Escolar i, per tant, la representativitat de tots els sectors que hi són presents (docents, pares i mares, alumnes i personal no docent) en el si del marc legislatiu actual.

Volem que els nostres companys estiguin amb nosaltres des de l'inici de curs, i per açò exigim que tornin a les aules i als seus despatxos i per tant que es retiri la seva suspensió cautelar.

GERARDO SEGURA MARTÍNEZ
i 2.968 signatures més


No dimitim per responsabilitat
L'equip directiu de l'IES Pasqual Calbó i Caldés, en base a la situació en què ens trobem aquest principi de curs, volem manifestar el següent:
Quan es va conèixer la suspensió cautelar del nostre director Rafel Andreu Güell i, més recentment, arran de les darreres informacions publicades en premsa, hem valorat la possibilitat de presentar la nostra dimissió com a equip directiu. Considerem que aquest seria un gest adient per a expressar el nostre suport incondicional al nostre director.

Tanmateix, i pensant en el bon funcionament del centre, que al cap i a la fi és la nostra prioritat i el motiu pel qual dediquem i sempre hem dedicat els nostres esforços des que ocupem els nostres càrrecs, hem descartat aquesta opció. Dimitir, pensem, no ajudarà al nostre director i ocasionarà un greu perjudici al centre, als alumnes i a les seves famílies en aquests moments tan complexos com són l'inici de curs, amb la dificultat afegida d'estar acabant un procés d'obres de reforma integral.

Per aquest motiu, i mentre esperem el retorn del nostre director, continuarem fent la nostra tasca diària i desenvolupant el nostre projecte educatiu i la línia pedagògica que, liderats per ell, varem iniciar quan decidirem formar part d'aquest equip directiu.

EQUIP DIRECTIU DE L'IES PASQUAL CALBÓ I CALDÉS
Maó