TW
0

Dos años en lista de espera

Es lo referente a lo publicado en el "Menorca" sobre el caso del señor Bernat Pons de Alaior, referente a la grave enfermedad que padece de estenosis de columna, y posibles consecuencias muy graves por la tardanza en la operación.

En primer lugar yo tengo una hoja de lista de espera, no urgente en la cual expone que si en el plazo de 180 días, o sea 6 meses, no se ha hecho la intervención correspondiente, el interesado podrá solicitar del organismo correspondiente que se le intervenga en una entidad privada, yendo los gastos correspondientes al Servicio de Salud de las Islas Baleares, dicha entidad a la que se traslade la intervención quirúrgica debe ser un centro hospitalario concertado y autorizado por el Gobierno de las Islas Baleares.

En cuanto se le reconoció hace 14 años una invalidez parcial, no parece normal después de tantos años que siga en el mismo estado, y que miren tan justo sabiendo lo que sufre este señor y que le cuesta andar, y no puede trabajar, amén de tomar 22 comprimidos al día, en cada quince días es ingresado aproximadamente en urgencias a ver si hay que esperar que ya esté postrado en una silla de ruedas.

Con 63 años y 41 años cotizados, no puede jubilarse (hay que ver, con 4 años cotizado pueden jubilarse los diputados, todo para el pueblo). Por todo ello estoy seguro que este señor tiene o tendrá en breve la solución correspondiente a su caso, tanto en la operación como en la jubilación o invalidez total, ya que en democracia las leyes están hechas para el bien común de los ciudadanos y no para torturar las mentes, que ya tienen bastante con su dolor, y no tanta burocracia y leyes al pie de la letra. Ha de haber sentido común y humanidad (el presidente Artur Mas las cumple todas)

Por fin quiero dar las gracias a los servicios de urgencias y de ingreso, a todas las enfermeras y médicos que me atendieron y demás personal del Mateu Orfila que lograron con sus cuidados que saliera del triple lío en que estaba metido por mi enfermedad.

Magín Sastre Ballesteros
Mahón

Legitimitat sí, raó no

Sr. Bauzá, Sra. Camps,Aquesta serà una carta breu, amb un únic punt. Estic un poc cansada de sentir dia rere dia que tot el que fan en l'àmbit educatiu està legitimat per les urnes. No sé si coneixen vostès un personatge històric del segle XX que va dur el seu poble a la més absoluta misèria moral i que també estava legitimat per les urnes. Si no saben qui és poden consultar una enciclopèdia o la Wiquipèdia. Per favor, retirin del seu discurs aquest missatge perquè no es sosté per enlloc.

Per cert, la que escriu aquestes línies xerra en castellà amb els seus fills, els hi posa dibuixos animats en anglès i xerra amb la resta de la família i amics en català i castellà.
Ah! Som professora i faig vaga. I ara em poden posar a la llista negra o del color que vostès considerin més convenient.

Gràcies i bon dia.
Clara Valera Torres
Ciutadella

Benvolguts mestres, benvolguts professors

Volem que sapigueu que les vostres mostres de suport ens ajuden a sostenir-nos en aquests durs moments professionals i, especialment, personals. Llegir les cartes i missatges que ens heu dedicat, veure-us fent pinya en les fotografies, saber de les vostres iniciatives solidàries i sentir que pensau en nosaltres, tot açò ens reforça dia a dia, ens alimenta per a continuar endavant amb el convenciment de què, com a directors, vam fer el correcte al respectar la vostra veu dins els Consells Escolars i la vostra feina, pensant en l'alumnat i en la resta de la comunitat educativa. Podeu estar segurs de què, com a docents, ens sentim més orgullosos que mai de ser els vostres companys. Gràcies.

Marga Seguí
IES Joan Ramis i Ramis

Jaume Bonet,
IES Cap de Llevant
Rafel Andreu,
IES Pasqual Calbó i Caldés

Aclariment

En relació a la notícia recollida avui al diari "Menorca", segons la qual tres docents han denunciat pressió i mala fe en els serveis mínims de la vaga, vull manifestar que:1. En cap moment ni per cap mitjà la direcció en funcions ha inquirit al professorat sobre la seva intenció o no de fer vaga.2. Els serveis mínims s'han designat respectant en tot moment el que disposa la normativa publicada per la Conselleria a aquest efecte, això és:

a. Resolució de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats de 10 de setembre de 2013 per la qual s'estableixen els serveis mínims a l'àmbit del personal docent públic no universitari, amb motiu de la vaga indefinida convocada a partir de dia 16 de setembre de 2013.

b. Instruccions per la vaga de personal docent convocada a partir de dia 16 de setembre de 2013, per als centres educatius en l'àmbit de l'ensenyament públic no universitari.
Atentament,

Camila Tudurí Vila. Cap d'estudis i directora en funcions
del IES Pasqual Calbó
Maó