TW
0

«Els Passerells», per 25 anys i molts més!

Ara ja fa 5 anys que ens vam conèixer a l'escoleta d'Es Passerells en el moment en que els nostres fills i filles van començar a anar a escola. Per algunes de nosaltres era la primera vegada, altres repetiem i alguna que altra ha continuat amb un segon fill. Allà vam compartir experiències, emocions, reunions, excursions, primeres colònies i un munt de vivències que ens van unir tant que, encara avui, ens seguim reunint i recordant tot el que vam viure aquells anys que vam passar al centre.

Amb motiu del 25 aniversari de l'Escoleta d'Es Passerells volem aprofitar aquestes línies per agrair a tot l'equip del centre tot el que van fer per el nostres fills i per les nostres famílies. Amb la seva il·lusió i alegria van aconseguir contagiar-nos i fer-nos viure l'educació dels nostres infants com un camí on cada entrebanc es pot superar amb un poc d'esforç.

Amb totes aquestes experiències els nostres fills i filles han anat creixent portant una motxilla plena de records que perdurarà per sempre, les seves primeres passes, deixar les pors al separar-se dels pares cada matí, el primer vespre fora de casa junt als seus amiguets,...

Tots sabem que els primers anys de vida són els més importants de qualsevol infant per què és on es formen com a persones, nosaltres, com a mares hem tingut l'oportunitat de compartir aquesta etapa amb un equip de persones excepcional, les mestres del centre, que ens han acompanyat al llarg de tot el procés. Quantes vegades no hem hagut de sentir allò de «heu de deixar que facin ses coses tots sols, són més independents del que creis». I si, les mestres d'Es Passerells tenien raó i sense donar-nos compte els nostres fills i filles s'han convertit en personetes independents, alegres, curioses, amb ganes de seguir aprenent i amb un bons fonaments que entre tots, educadores i famílies, vam intentar inculcar.

Totes aquestes experiències descrites està clar que han ajudat a créixer als nostres fills i filles, però també ens han fet créixer a nosaltres com a pares.

Gairebé han passat 3 anys des que vam deixar el centre, essent encara petits, els nostres fiets i fietes han tornat grossos però s'enrecorden i tenen molt clar on van començar a anar a l'escola, per a ells segueix sent la seva «escoleta», recorden perfectament les seves primeres mestres, els seus primers amics i les seves primeres passes com a futurs homes i dones d'aquest món.

Totes les experiències viscudes a Es Passerells amb n'Angels, na Bel, na Beni, na Maria, na Mireia, na Lina, na Sandra i na Vero, tan per els pares i mares com per els nostres fills i filles, ens són difícils de descriure en paraules per què s'han de viure.

Gràcies a totes per la dedicació i la feina ben feta amb els nostres petits, de tot cor Gracies per acompanyar-nos i guiar-nos en el creixement del més important de les nostres vides, els nostres fills i filles.

Per molts anys!

Silvia Serra Forner
Pilar Carreras Vidal
Juana Rosa Lozano
Esperanza Pons Camps
Mónica Garrido Sánchez
Elsa Coll Vidal
Gracia Lluch Dubón
Mariví Martínez Cifo
Laura Sierra Bassa
Vanessa Camps Albis

Maó