TW
0

Batlle Ametller, vostè no és més intel·ligent ara que quan era regidor

Seria una seriosa falta d'amor propi no contestar, encara que hagi passat cert temps, a la darrera carta que vostè ens va dedicar. Tant pel fons com la forma, el seu escrit és motiu de celebració.

Pel que fa a la forma, va signar el text com: Equip de Govern de l'Ajuntament des Mercadal, (no sabem si la trànsfuga era també suscriptora), i és una gran millora respecte a escrits anteriors, on només signava vostè: jo batle del reinaixement des Mercadal, a poble segle XVI.

El felicitem perquè ha evolucionat des de l'egocentrisme personal Copèrnic, a viure als temps del Gobierno de Burgos del 1938, entenent que Batlle vol dir tenir autoritat major en tot i per tot. Per exemple, la famosa escola des Mercadal, o les perceptives i discretes reunions que manté amb la transfuga abans dels plens, per marcar el guió.

Quant al fons del tema, la construcció de la nova escola des Mercadal, permeti´ns reflexionar:

Demanem perdó al municipi perquè ja està bé de tant bordell, tanta renou, ens disculpem públicament i asumim el nostre error, si, tot es Mercadal és una zona inundable, per tant, rectifiquem, no volem jugar al seu joc, pensem que amb una adecuada remodel.lació i acondicionament a les noves necessitats sorgides per la constant evolució de la nostra societat, amb l´actual escola n´hi ha prou.

Si tant important és, per vostè, la ubicació del nou macro inmobilitzat, convoqui un referèndum, que triï el poble, sigui decidit i ho faci! És una qüestió de fons important, la soberania resideix en el poble, no en els tècnics que vostè encarrega projectes, per cert, de quantia desconeguda, o a les taules rodones amb ponents afins.

Ha fet vostè la següent refelxió: I si fa aquesta escola, què passarà amb l´escola de Fornells? La tancarà?

Abans d´anar cap a casa, volem fer al·lusió al finíssim eufemisme que vostè sempre té per consolar els seus mals provocats pels altres, tots som uns mentiders! tothom! L'Entesa i el PP, manco la trànsfuga. Volem recordar-li que mentiders és aquella persona que tergisversa la informació, alterant el resultat final, per benefici propi o no. No és mentider una persona per pensar diferent, sino fet flagrant de viure en democràcia plena.

Per favor, escrigui als mitjans tant com estimi oportú, però ni ens torni a dir mentiders, ni digui mai més que li faltem al respecte, perquè, per falta de respecte ja el tenim a vostè d´exemple, només cal mirar la seva aptitud als membres del consistori, a la JLF, que no té ni atribució ni rang d´associació, o senzillamet llegir-se alguna acta de ple, o els seus avocaments a la premsa, criticant a tothom, sense assumir cap crítica.

Respectuosament.

PP Mercadal i Fornells