TW

A l'atenció del sr. Batle de l'Ajuntament de Sant Lluís,

Per la present voldríem demanar-li que faci allò impossible per propiciar i tirar endavant la campanya «a peu a l'escola» doncs segons sembla hi hauria un consens general en la idea fonamental que la impulsa, que consisteix en donar prioritat als vianants respecte als vehicles en la mobilitat del poble. Només hi hauria desacord en les fórmules concretes a l'hora de portar-la a la pràctica.

Una campanya a la qual els educadors han dedicat molts esforços, i temps, des de fa anys, i els mateixos infants molta feina i il·lusió, entenem que no pot descartar-se sobtadament sense intentar aplicar primer fórmules més flexibles, a fi de minimitzar diverses dificultats i contrarietats que han sorgit durant l'aplicació de les diverses campanyes portades a terme fins ara, però que han estat de general satisfacció.

Hi ha una demanda social, que se pot constatar en moltes actuacions en la majoria de poblacions del nostre entorn, en la direcció d'anar-les pacificant de tràfic rodat, sobre tot els centres de les mateixes. Precisament hi ha una actuació en aquest sentit en el carrer principal del nostre poble, així com amb la implantació de campanyes de peatonalizació temporal i d'anar a peu a l'escola que se porten a terme en molts altres indrets del nostre entorn més pròxim.

Des de l'Agenda Local 21 de Sant Lluís, que com sap, la mou un esperit de concòrdia entre els ciutadans amb la finalitat d'aconseguir un poble més amable i sostenible per les generacions futures, li demanem que cerqui solucions als problemes sorgits, complint amb el que s'havia pactat a les reunions amb les escoles, fent més flexible l'accés en cotxe a malalts, veïns,... i avaluant el resultat al final de la campanya, tal com també s'havia acordat, per tal de millorar-la de cara al proper curs. Aplicar mesures que ens permetin gaudir, cada vegada més, d'un poble pels vianants.

Amb la confiança que aquest conflicte se solucioni de la millor manera per a tots,