TW

Senyora:

Compartesc amb vostè la preocupació perquè els infants i joves estudiants arribin a tenir competències lingüístiques en els tres idiomes proposats. Però no consider efectiu el mètode que s' ha emprat enguany a educació secundària. Els resultats no han anat malament, però la praxis no ha estat adequada. Els meus fills tenen 21,18 i 13anys. Només el petit ha estat afectat pel TIL i té els mateixos coneixements en els tres idiomes que els seus germans a la seva edat. Però és l' únic dels tres germans que ha patit canvis curriculars al llarg del curs, amb tot el que això implica.

S' ha de consensuar amb tots els sectors afectats l'educació dels nostres fills. Hi estic plenament implicada. Vull una educació pública de qualitat. Deman respecte pels joves estudiants, no canvis costants cada curs, ni quan el curs ja ha començat. També deman respecte als docents, no tots són perfectes ni ideals, però els hem acceptat com a tal a la nostra Comunitat Autònoma, i tenen uns drets i deures adquirits.

Atentament.

Margarida Coll Coll.
Ciutadella

Divendres 13 de juny vaig rebre una carta de la Consellera d'Educació, la Sra. Joana Maria Camps.

Després de refer-me de la sorpresa li vaig enviar la meva resposta. Per si algú la vol llegir també la publico al diari.

Sra. Consellera, he rebut la seva carta i he tingut una mescla de sentiments, que prefereixo guardar-me, ja que, no puc donar crèdit a tot el que està succeint.

Com és possible que vostè i tot el seu equip no facin l'esforç d'entendre el que està passant a les escoles?, com poden fer un decret llei sense cap tipus de consens?, i el que és pitjor, sense cap diagnòstic seriós del per què hem de canviar el sistema educatiu? (sense voler dir que el que tenim sigui el millor), com poden imposar un decret llei que no té absolutament res de pedagògic?

Sra. Joana Camps, què sap vostè referent a com aprenen els infants?

Escolti als professionals, que per açò hem estudiat iestudiam. Escolti als qui estem dins les aules dia rere dia. És la nostra feina i ens l'estimam.

Quan vulgui pot venir a la meva classe, jo també som de Ciutadella i faig feina alCEIPPereCasasnovas.

En l'excusa de l'anglès, no malmeti la nostra llengua, la nostra identitat.

Demano seny i diàleg ja. Demano una escola pública, democràtica i de qualitat.

PD.Les cartes per vendre el producte són una vergonya!

Joana Piris Llufriu
Ciutadella