TW

Davant la convocatòria de vaga que s'ha plantejat per dilluns dia 15 de setembre, l'Assemblea de mestres del CEIP Castell de Santa Àgueda volem manifestar:

- Aquesta vegada no ens apuntam a la convocatòria de vaga però tenim clar que les coses en educació no s'han fet gens bé. Tenim la sensació d'haver perdut tres anys entre reclamacions de pèrdues de qualitat educativa a les nostres escoles perquè no ens han escoltat ni ens han fet cas: retallades econòmiques, manca de personal de suport, pèrdua d'autonomia de centre, pèrdua de decisió dels Consells Escolars, un TIL sense esperit pedagògic ni consensuat...

- Ens sap greu que la Conselleria d'Educació en lloc de «llum hagi donat fum», hagi creat incerteses, hagi creat malestar, no ens han agradat les seves formes d'actuar, no ens ha agradat, per exemple, la manera com han despatxat l'equip de professors de Menorca que s'ha encarregat de la formació continua de mestres durant molts anys (milers de gràcies, CEP de Menorca, i tot el nostre suport), o com encara no ha resolt el tema dels directors de Maó expedientats de forma injusta i aleatòria.

- Malgrat tot seguirem treballant per la millora de qualitat de la nostra escola, amb un projecte educatiu adaptat al nostre entorn, amb un projecte lingüístic adaptat a la nostra realitat social i lingüística del nostre poble, seguirem treballant perquè els nostres infants aprenguin una llengua estrangera... com hem fet durant els darrers 25-30 anys! Aconseguir fruits en educació no és una cosa d'avui per demà sinó que s'hi ha de treballar molt i durant molt de temps.

- Als pares i a les mares de la nostra escola els hi volem dir gràcies pel suport rebut, els hi demanam que ens facin costat, que ens facem costat uns i altres en la feina d'educar els infants, que ens diguem, que ens expressem, que ens escoltem uns i altres per millorar la qualitat de la nostra escola.

Bon inici de curs a tothom!