TW

A dia d'avui, tot i que el voluntariat de les protectores estem fent una feina excel·lent i de manera constant dia rere dia, veiem que les necessitats no estan cobertes del tot.

Ens trobem moltes vegades en casos de cans que es troben en situació totalment desprotegida i acaben abandonats, a la canera municipal, fent que aquesta es desbordi i forçant-ne l'eutanàsia.

Davant aquesta situació ens veiem obligats a acceptar les normes de la canera. Normes que són necessàries, però que són molt dures de suportar pels qui formem un vincle cada dia amb ells. Ens costa acceptar que aquell ca al que hem ajudat a fer el seu dia a dia una mica més agradable, si no és adoptat i la canera municipal està plena hagi de ser eutanasiat per deixar espai a nous abandonaments. Tot el voluntariat sagna a la hora d'acceptar els sacrificis.

Volem solucionar-ho! Per això duem uns mesos treballant molt seriosament la idea de muntar un refugi més d'acord amb tot allò que sentim. No volem substituir la feina que realitza la canera municipal, sinó oferir-nos com a complement i refugi pels que d'altra manera acabarien sacrificats. Volem salvar-los i per això hem estat cercant un espai per poder muntar un refugi pels que d'altre manera ni tan sols tindrien això. L'hem trobat i necessitem la vostra ajuda per posar-ho en marxa.

Muntar-lo i mantenir-lo el primer any de vida ens costa 3.600 €. En val la pena l'esforç!

Tota ajuda serà benvinguda. Necessitem doblers, materials diversos (menjadores, bidons, corretges, etc.) i també necessitem mans. Necessitem il·lusió, que vos impliqueu en el projecte i el feu vostre.

Volem que tot animal del que ens fem càrrec tingui el lloc que es mereix. Volem canviar les seves circumstàncies, proporcionar-los tot allò que necessiten, que no és més que una bona qualitat de vida, i molt millor si aquesta ve carregada d'amor i del respecte que ells mereixen.

El refugi constarà d'un espai per ubicar 10 cans adults on podran resguardar-se del fred a l'hivern i de la calor a l'estiu, amb aigua a l'abast i menjar suficient. En el refugi tindrem suficient terreny per a que cada dia surtin a esplaiar-se amb el voluntariat, així com una zona de quarantena pels que acaben d'arribar.

Serà el primer refugi de cans de Menorca! És una idea nascuda davant la necessitat d'actuar pel gran número d'abandonaments existents, i conseqüents sacrificis, d'aquells cans que requereixen més temps del que els ofereix la canera municipal per trobar adoptant. Cal recalcar que l'objectiu de la creació del refugi és rescatar un major número de cans , i que el nostre refugi tindrà la política de sacrifici cero.

La Protectora d'animals de Ciutadella volem fer una passa endavant i necessitem la vostra ajuda per fer-ho realitat. Podeu ajudar-nos, ja sigui fent un donatiu al compte bancari, donant material, oferint-vos com a voluntaris , o bé ajudant-nos a il·lusionar a altres persones difonent el nostre projecte.

Estem il·lusionats i sabem que amb la vostra ajuda aquest somni és possible. Fem-ho!

Podeu contactar amb nosaltres a protectoraanimalsciutadella@gmail.com, al 629.680.137, visitar la nostra web www.protectoraciutadella.com, facebook («protectora d'animals de ciutadella») o seguint-nos al twitter (@Protectciutdell).

Donatius:
Caixa Colonya cc/ número 2056-0014-18-4102003799 (important posar concepte: refugi cans); https://www.teaming.net/protectorad-animalsdeciutadella; y Pay pal.