TW

Des de l'escola infantil Xipell, de Ciutadella, volem expressar el nostre disgust i malestar davant la resposta negativa per part de l'Ajuntament de Ciutadella, concretament des del Patronat d'Escoles Infantils, de no poder obrir una aula de nadons a partir del mes de gener, malgrat tenir espai, infraestructura i demanada suficients per a oferir aquesta aula.

Tenim 6 famílies que volen dur els seus fills a la nostra escoleta i no poden. Creim que tenen dret a poder triar l'escola que desitgen i també creim que tot Ajuntament ha de facilitar la vida als ciutadans i ajudar, en aquest cas, a conciliar la vida laboral i familiar.

Xipell va demanar que aquesta aula de nadons fos oberta sense cap tipus de subvenció econòmica, ja que sabem que en aquests moments l'Ajuntament no té doblers en partida. Així i tot ens trobam amb un no.

La nostra és una escola sense ànim de lucre que procura donar un servei al poble i a la infància sense cap més pretensió que oferir, com totes les altres escoletes de Ciutadella, una educació per a la primera infància digne i de qualitat. Desitjam que aquestes famílies que volen venir a Xipell o a qualsevol altre escoleta de Ciutadella, sempre i quan hi hagi prou demanada, no es trobin amb cap entrebanc i puguin escolaritzar els seus fills de manera totalment lliure.

Davant situacions així facem valer la lògica, el sentit comú i la sensibilitat davant les necessitats de les famílies i els infants del nostre poble.