TW

Aquests dies, tant per telèfon com per carta, esteim convidant a excantarires de la Capella a participar en el Concert del 70è aniversari.

No tenim actualitzades les adreces de tots els que hi ha participat i per açò hem decidit publicar la carta per a poder arribar a les persones que han estat membres en algun moment de la Coral i al no poder contactar, es donin per a convidades i encara que no la rebin personalitzada puguin acompanyar-nos.

La Capella Davídica dins l'any 2014 ha complert els seus primers 70 anys. Per raons de no coincidència amb altres concerts a la nostra ciutat hem decidit fer el dissabte dia 10 de gener de 2015 a les 21 hores a la Catedral, el Concert del 70è aniversari de la fundació de la Capella acompanyats per l'Orquestra de l'Agrupació Musical de Ciutadella, amb direcció de la nostra nova directora Isabel Juaneda, amb la col·laboració de Joan Pons i Maria Camps en què s'interpretaran una sèrie de peces representatives dels tres directors que ha tingut la Capella en aquest anys (el Sr. Gabriel Salord, el Sr. Guillem Coll i en Biel Barceló).

Per a noltros, com a entitat cultural, volem reconèixer la dedicació i la feina que en algun moment d'aquests anys passats, amb major o menor mesura, vas dedicar altruísticament al Cor.

La Capella és el que és, la coral de referència de Menorca i probablement una de les millors, gràcies a l'esforç de tots els que hi heu participat en algun moment de la vostra vida.

Com a membre que has format part del cor en algun moment de la seva trajectòria et volem convidar, i ens agradaria molt que ho acceptessis participant en aquest acte de celebració, interpretant juntament amb el cor actual la cançó de M. Tortell-M.Aguiló «Aubada». Aquesta serà l'última peça del concert.

Els planning d'assajos és el següent:

- 27/12/2014, a les 20 hores, assaig excantaires al nostre local del Socors (porta del Mercat).
- 28/12/2014, a les 20 hores, assaig excantaires al nostre local del Socors (porta del Mercat).

Els dies 27 i 28 es comunicarà el planning dels següents assajos amb el Cor i amb l'orquestra fins el dia del concert.

Com es lògic, com a excantaire i participant del concert, podràs gaudir del mateix gratuïtament a l'espera de la vostra actuació en el lloc que expressament assignarem.

Per informació general l'entrada té un preu de 10 euros per al públic i els socis titulars tindran un descompte del 40 per cent (quedant en 6 euros). Les entrades dels socis es poden comprar anticipadament al nostre local social dimecres dia 7 i dijous dia 8 de gener de les 18 a les 20 hores. La resta d'entrades es posaran a la venda a Fotostudi Hernando els dies 9 i 10 de gener i una hora i mitja abans a l'entrada de la Catedral (porta del carrer del Bisbe).