TW

El dissabte matí, el carnaval va arribar a les pistes hípiques municipals de Bintaufa. Tots els alumnes de l'escola, petits i no tan petits, així com els socis veterans, van poder gaudir d'un matí divertit, on l'única condició era venir disfressat i amb ganes de pasar-s'ho be.

Princeses, enfermeres, pirates, ninjas, spidemans, ratolins, lleons, pallasos i una infinitat de personatges s'ho van passar de los més bé fent volar la seva imaginació, disfressant i pintant els cavalls i ponis per desprès, d'un bon berenar, participar d'una gimcana a cavall, en la que els fillets agrupats per equips, van tenir que superar nou proves en les que s'ha posava a prova la seva destressa, punteria, equilibri i valentia.

Va ser una jornada divertida, amb molta germanor, on els més grossos ajudaven i tenien cura dels més petits.
El Grup Cavallers de Maó vol agrair als monitors de l'escola la seva implicació amb l'organització de la jornada i als pares que van colaborar a la gimcana i es van sentir part del equip organitzador, encara que no haguesin agafat un cavall mai. I sobretot gràcies a tots els fillets que van voler compartir aquest dia amb tots nosaltres brindant-nos la seva alegria i entusiasme.

Moltes gràcies a tots.