TW

Ara que ja s'ha acabat la temporada del futbol sala femení les al·lotes del CE Mercadal volem agrair a aquella persona que anònimament ens ha volgut subvencionar. Un aficionat més d'aquells que no es perdia cap partit. No és fàcil avui en dia, i és així de trist, en el temps que correm, que encara l'esport femení, en general, estigui tant desvirtuat i tengui tan poc ressó... Moltes gràcies per la confiança i l'ajuda que ens ha aportat.

Ha sigut una temporada llarga...tan sols quatre equips... d'aquí , també volem animar als clubs que promocionin aquest esport d'equip. Així i tot, els quatre equips han sabut aguantar i competir donant emoció cada cap de setmana. El Menorca tenia poques jugadores i dia rere dia allà estàven jugant i lluitant per aquest esport. La promesa i el bon joc l'ha donat el Penya...encapçalada per una Marga Pastrana que ha fet un gran futbol. L'Atlètic Ciutadella, l'equip del doblet i subcampió de copa que se'ns ha atragantat en tot moment...Enhorabona al·lotes per la immensa temporada que heu fet...llàstima que no hagueu pogut trobar el suport per ascendir...tindrà alguna cosa a veure que sou un equip femení..... I nosaltres, el Mercadal, bé, per ser el club que ens donava nom...perque tampoc hem tingut cap suport de la directiva, ni un sol partit han vingut a veure'ns... és clar,.. tinguent un equip masculí a tercera divisió perque valorar i tenir en compte les fèmines?

En fi, obstacles i més obstacles que ens hem trobat... però res ens ha llevat la il·lusió de lluitar, anar als entrenaments a aprendre, hem fet una pinya increïble, i el que més valoram...és l'amistat! Al·lotes de totes les edats, de treinta i llargs i de vint i pocs... totes ben avingudes i aprenent una de l'altra, no només de futbol, sinó dels valors de la vida, de la convivència, del sacrifici i de la lluita per un objectiu comú. Tot això a les ordres d'en Manolo.

Manolo et volem agrair tot l'esforç que has fet per nosaltres i per el futbol sala a Menorca. Ets un apassionat i ens ho has fet saber... un lluitador, implicadíssim per la causa... i ningú més que nosaltres volíem un títol per dedicar-te... ens ha costat moltíssim... i fins el darrer partit no hem pogut dedicar-te aquesta copa. Ara i des de d'aquí et volem desitjar tota la sort del món en aquest nou projecte que has engegat juntament amb en Rafa, en Carlos i en Carlos Gómez, tots ells també tenen part de culpa del nostre progés, la seva ajuda i consells en els entrenaments també ens han ensenyat a ser un poquet millors. I ja per acabar agrair el suport de l'Ajuntament d'Es Mercadal, al regidor d'Esports, en especial, als incondicionals aficionats que ens han seguit i animat, a en Bep des poli, sempre amb l'aigua, pilotes i tot el menester, a en Paco de Leo, que entre cervesa i cervesa sempre té el detall de posar-te el mos a la boca i en Carlos Hurtado per les seves fotos.

Amunt el futbol sala femení i fins la pròxima temporada.