TW

Ja hem aconseguit l'objetiu marcat per la Fundació Seur per a na Daniela –més de 60 tones de taps de plàstics recollits-, 12.000 euros amb els que es podrà pagar l'operació que necessita per caminar millor!! Ens podem felicitar tots els que hem participat en aquest repte. No podem, però, aturar-nos. Ara es posa en marxa una nova campanya. En aquest cas, es tracta d'en Dani, un al·lot amb tetraparèsia espàstica que necessita 40 tones de taps de plàstic per poder seguir amb la seva rehabilitació especial. I tenim fins a finals de juliol!!

Els Taponers de Maó ens hem posat en marxa i estem baratant els cartells en els bòtils on recollim els vostres taps. Val a dir que tenim una resposta extraordinaria de la gent, cada cop hi ha més bosses penjades i els bòtils sempre estan plens. Cada setmana portem més de 30 kilos de taps a Seur. Cal continuar i propagar aquest esforç. En Dani ens necessita, a nosaltres, a tu, a tots. Per tant, us demanem que seguiu portant els vostres taps, recollint els que trobeu, implicant a familiars i amics i coneguts.... i si us és possible, teniu cotxe, un poc de temps i voleu, participeu en la recollida en altres barriades de Maó o a altres poblacions on nosaltres ja no podem arribar. És molt simple; a la pàgina web de Fundación Seur (www.fundacionseur.org) trobareu el cartell, agafeu uns quants bòtils d'agua, els penjeu en una tenda, en un bar, en un fanal, en un poste i cada setmana els aneu buidant. Quan tingueu una bona bossa plena, els porteu a Seur. Allà us donaran bosses grans i de plàstic resistent.

La sensació interna personal quan penses que participes en un projecte, en una iniciativa com aquesta, on no treus més que la satisfacció d'ajudar a algú que ho necessita, i especialment si és un infant, no es pot explicar amb paraules.

Taponers de Maó