TW

El passat 8 de maig la companyia de teatre La Trup va representar a Alaior l'obra teatral «Lucrècia o Roma libre» de Joan Ramis i Ramis.

Fou tot un repte per als actors i actrius, que van enlluernar al públic que omplí el local. Lucrècia, Tarquí i la resta de personatges aquell vespre van conquerir dos-cents cors a Alaior.

Tot i el risc d'organitzar una representació teatral de tanta qualitat, el cert és que davant la bona resposta del públic, hem d'agrair a tothom el seu esforç perquè es tornàs a veure aquesta obra a l'Illa.

En primer lloc, el nostre agraïment a Sergi Marí, director de la compañía La Trup perquè, després de gairebé un any de parlar-ne i de cercar el lloc més adient, va fer possible que es tornàs a veure una excel·lent obra de teatre amb moltes arestes, missatges i sentiments.

Als actors i actrius per la seva professionalitat tot i el lloc escollit per a aquesta representació: Queralt Albinyana, Agnès Romeu, Rodo Gener, Xavier Núñez, Josep Mercadal i Àlvar Triay.

A l'Ajuntament d'Alaior per cedir-nos part de l'escenografia i al Consell Insular de Menorca que, a través del programa Menorca Música i Teatre, ens ha donat el seu suport econòmic.

A Papereria Ana d'Alaior, Llibreria Catalana i Llibreria Pau per difondre l'obra i la venda d'entrades. A Paco Mercadal per la seva bona mà en el disseny del cartell i a Borja Corral i M. Àngels Pons Mascaró per la seva eficient feina d'organització.

Al públic assistent que decidí viure una experiencia diferent.

I especialmente a l'Associació de Balls de Saló d'Alaior ABSA per cedir-nos el seu local social i als seus socis que ens van donar suport i van gaudir d'aquesta obra de teatre. El nostre reconeixement especial per a Anita i Tolo. Sense el vostre suport i decisió tot açò no hauria estat possible.

Una vegada més s'ha demostrat que la col·laboració entre entitats culturals dóna uns bons fruits i ens anima a realitzar noves activitats socials i culturals a la nostra terra.