TW

Dia 24 de maig la gent de Ciutadella amb el dret a votar va xerrar a les urnes i va voler un canvi polític d'una manera molt clara i democràtica. El PSM va ser el partit polític més votat però necessitarà el suport del PSOE i Gent x Ciutadella què és el mateix partit polític que Podemos per poder governar l' Ajuntament de Ciutadella però així i tot l'alcaldessa serà del PSM.

Tothom recordarà que l'any passat per uns fets desgraciats als jocs medievals des Pla que van tenir greus conseqüències, la coordinadora del PSM Maite Salord va sortir per premsa demanant la dimissió de José María de Sintas Zaforteza, una persona apreciada, estimada i respectada pel poble de Ciutadella. Açò no és joc net ja què mesclar política amb Sant Joan mai s'ha de fer.

Tothom sap que vau voler treure profit polític amb el que va passar desgraciadament per Sant Joan de l'any passat. Aquesta actitud no és correcte perquè no tot val en política. Separau Sant Joan de la política perquè si no malament anem i tindrem problemes.

Sant Joan és un sentiment que tots els ciutadellencs i ciutadellenques estimam. El PSM es va equivocar i molt, demanant una dimissió d'un alcalde per uns fets desgraciats. El que hem de fer és unir forces i no dividir, a veure si enguany va millor tot. Casualitats de la vida o no, un any després teniu el poder polític per governar l'Ajuntament de Ciutadella. Difícil d'explicar i d'entendre.

Bon Sant Joan a tothom!