TW

Com a regidores de l'equip de govern sortint a l'Ajuntament de Ciutadella, i que ens hem dedicat en els últims mesos a la preparació de la nostra festa de Sant Joan, hem de dir que tots els ciutadellencs estem d'enhorabona. Enguany, el primer en que s'ha aplicat el Pla d'Autoprotecció, les festes de Sant Joan han estat tot un èxit. Hem recuperat el darrer toc de fabiol a les fosques i hem vist córrer les ensortilles amb la llum del sol. No hi ha hagut accidents remarcables i tot ha transcorregut amb normalitat i amb molta bulla.

És per això que ens congratulam de que tots els esforços fets aquests darrers deu mesos hagin donat el seu fruit. És per això que volem agrair molt sincerament la tasca realitzada per la Conselleria d'Administracions Públiques, en especial el conseller Juan Manuel Lafuente, així com també a la Direcció General d'Emergències, per tots els mitjans logístics aportats durant aquests dies.

També volem agrair a la Policia Nacional i a la Delegació del Govern de les Illes Balears la seva presència durant les festes i el suport addicional que han aportat durant aquests dies.

Volem tenir un agraïment especial al tècnics municipals, del Govern i de l'empresa redactora del Pla d'Autoprotecció, per les hores dedicades a cercar solucions factibles, a fi de minimitzar els riscos propis de les nostres festes.

Una felicitació i agraïment molt gran als policies municipals i Protecció civil, tant els de Ciutadella com els d'altres pobles per la seva implicació i excel·lent feina; com també als policies tutors que, per primera vegada, han participat a les festes de Sant Joan.

I, ja per acabar, la més gran de les felicitacions i agraïments als voluntaris de Sant Joan que han demostrat que, quan el poble s'implica, les coses surten molt bé. I com no, a tots els caixers i cavallers, a la Junta de Caixers i, en general, a tota Ciutadella.

Hem pogut disfrutar d'un Sant Joan de dalt de tot. S'ha establert una molt bona dinàmica que ha de seguir en anys venidors, millorant la festa, recuperant aspectes que la facin més autèntica i continuant amb la implicació de tots. Tot l'esforç ha valgut la pena.