TW

A aquesta vida anam cremant etapes, anam tenint vivències i experiències que mos fan créixer com a persones. Els darrers deu mesos de la meua vida, he compaginat, ser regidora de l'Ajuntament de Ciutadella (però sense dur cap àrea ), amb ser, delegada territorial d'Educació de Menorca. Ha estat una etapa dura però interessant i enriquidora, que m'ha fet créixer i madurar com a persona; m'ha mostrat que els límits d'un mateix, se'ls posa un mateix, i que no ets capaç de saber fins on pots donar i on pots arribar...fins que has de demostrar-ho, i allà és quan treus forces d'on pensaves que no tenies, i ho dones tot de tu.

He après moltes coses i he conegut a moltes persones, amb algunes, i per les circumstàncies, he hagut de tenir el màxim d'empatia i sensibilitat, que han estat bàsics per posar-me dins la seua pell i intentar ajudar-los.

Me vull quedar amb tot lo bo, i a pesar de que he tingut molt poques alegries, no canviaria per res, aquella sensació de felicitat quan aconseguia solucionar un problema, desencallar una situació desagradable o un tema injust...allò ja me pagava la pena.

He tingut la sort de conèixer persones molt bones, professionals amb vocació, feineres i desinteressades, dins l àmbit educatiu, que es preocupen, s'ho estimen i s'ho senten de ver. Però tenc que dir que, també m'han sorprès molt, algunes actituds marcadament polítiques de persones involucrades dins el món educatiu. Jo no creia necessari haver de mesclar ideologia o política quan es tractava de voler arreglar o millorar certs aspectes educatius. És una de les poques coses negatives que m'he trobat.

Però, me qued amb allò positiu, amb els pares, mares, mestres, educadores i directors, membres de la comunitat educativa de Menorca, involucrats i convençuts per millorar l'educació, alguns dels quals i personalment, m'han fet arribar el seu agraïment per la meua preocupació i sensibilitat per afrontar els temes i ajudar fins on he pogut arribar. Açò no té preu ni ho podré olvidar mai. M'han emocionat moltíssim aquestes mostres de carinyo, cap a la meua feina i jo mateixa, no me creia mereixedora de tal afecte. És una satisfacció i una emoció saber que, es valora la feina que, com a delegada, he intentat fer, amb els meus encerts i els meus fracassos, però on hi he posat tot l'interès i esforç.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones qui m'han ajudat a dur a terme aquesta feina, m'ho han fet més fàcil i han col·laborat de ver, perquè a Menorca les nostres escoles, els nostros fiets, tinguessin uns espais i unes condicions com toca. Primer de tot vull agrair a na Juana Mari Camps, qui me va nomenar delegada per Menorca, ella ha estat una molt bona consellera per Menorca, mirant d'ajudar a la nostra Illa com feia anys no es feia, i així m'ho han sabut reconèixer, alguns ciutadans i persones del món educatiu. També estic molt agraïda a tot el personal de Delegació, fan una gran feina per ajudar i informar a famílies i docents, sempre amb la màxima predisposició, dedicació i amabilitat; també als batles i regidors d'Educació dels diferents pobles, qui han demostrat una sensibilitat, responsabilitat i preocupació en temes educatius, que de vegades sobrepassaven les seues pròpies competències, i en uns moments molt complicats, açò ha estat admirable. També vull agrair a l'àrea d'Educació i Cultura des Consell Insular, amb qui he pogut fer feina molt a gust. Gràcies a tots!

Vull demanar perdó si a algú he pogut ofendre amb els meus actes o paraules, o no l'he atès com trobava que es mereixia, no ha estat mai la meua intenció.

Vull desitjar, Sort i Ventura ( com deim a Ciutadella ), a n'es nou Govern i sobretot a n'es nou delegat/da, ja que des de Delegació es veuen, senten i sofreixen de primera mà, els problemes de les famílies i professionals de la comunitat educativa. Crec que en temes educatius tots, d'una manera o altre hem d'ajudar. Gràcies i fins sempre !