TW

El Grup Folklòric Aires des Barranc d'Algendar de Ferreries enguany és el pregoner de les festes de Sant Bartomeu. Després d'uns quants mesos de feina i quan el tenim ja pràcticament enllestit, els qui en formam part volem aprofitar aquestes línies per expressar el nostre agraïment a totes les persones i entitats que, d'una manera o altra, ho han fet possible.

En primer lloc, volem agrair a l'exbatle Manuel Monerris, al regidor Vicent Coll i a tota la corporació municipal de l'anterior legislatura que ens vagin designar pregoners de Sant Bartomeu 2015.
Volem donar també les gràcies al batle de Ferreries, Josep Carreres Coll, i a la regidora de Festes, Joana Febrer Rotger, per la feina i la bona disposició per posar en marxa un esdeveniment tan importat per al nostre grup.

Agrair també al Foto Club f/Llum —en especial a Damià Febrer, Pere Arguimbau, Damià Rotger i Tomeu Barber— la col·laboració en el muntatge audiovisual, ja que sense els seus coneixements, aparells i, sobretot, la dedicació d'hores de treball per enregistrar i muntar les entrevistes i les fotografies no hauria estat possible oferir un pregó amb imatge i so de qualitat professional.

També volem tenir un record especial per aquelles persones que al llarg dels 70 anys han passat pel grup Aires des Barranc d'Algendar. Pensam que totes elles formen part de la nostra història i volem destacar que amb motiu d'aquest acte han aportat amb molta il·lusió fotografies i vídeos antics.

Finalment, us convidam a tots dia 22 d'agost, al Pla de l'Església de Ferreries, a viure en directe el pregó de les nostres festes.

Bon Sant Bartomeu 2015 a tothom!