TW

Amb aquestes línies volem fer arribar a Sergi Llull, integrant de la Selecció Espanyola de Bàsquet, la nostra més sincera felicitació per la consecució de la medalla d'or al passat Eurobàsquet 2015.

Ha estat un nou èxit d'una generació de jugadors irrepetible, sense complexos i amb un esperit guanyador, entre els quals figura–i en un paper ben transcendent–en Sergi, un maonès de 27 anys que ja reuneix un palmarès envejable en el món del bàsquet nacional i internacional. I val a dir que ens enorgulleix especialment cada vegada que qualcú pregona als quatre vents la seva qualitat com a jugador i esmenta, tot seguit, el seu origen menorquí.

És sabut que el grup que configura la selecció de bàsquet destaca—a més de la seva preparació metòdica i l'esforç constatable amb què realitzen els entrenaments—pel seu sentit col·lectiu d'aquest esport, però també pel tarannà natural dels jugadors en el dia a dia, perquè els seus integrants sempre han reivindicat que, en realitat, són un grup d'amics dins i fora de la pista.

Els extraordinaris resultats que han assolit en Sergi Llull i els seus companys probablement tenen molt a veure, a més dels altres aspectes ja destacats, amb aquesta concepció lúdica—però, a la vegada, competitiva i sacrificada—de la vida i de l'esport, que han sabut complementar a la perfecció amb valors tan universals com l'amistat o la generositat, fet que els ha convertit en exemple a seguir per les noves generacions.

Per tant, una vegada més, la nostra cordial felicitació a Sergi Llull, que li demanam que faci extensiva als seus companys, i el desig sincer que puguem lloar els seus èxits venidors durant molts anys més.