TW

Hola, sóc na Lluna, estudio 5è de primària al CEIP Sa Graduada, de Maó, i escric aquest article perquè dia 20 de novembre és el Dia Mundial de la Infància. Enguany ho celebrarem. Un grup de fillets i filletes del Consell Municipal d'Infància i Joventut de Maó hem organitzat algunes activitats.

Dia 21 de novembre, d'11 a 13 hores, traurem al carrer unes taules informatives (plaça Colón i plaça Constitució). Ens podreu trobar, a mi i als meus companys, repartint globus i fullets amb els drets de la infància, i informant-vos de moltes altres coses. Els nens i nenes que s'hi apropin podran jugar i pintar. Ens reconeixereu perquè durem xibits.

Com que ja tenim la feina molt avançada, hem decidit que cadascú escriuria un dret de la infància.

Jo us parlaré sobre el dret a la iodentitat. Tots els infants tenim dret a ser inscrits quan naixem, a un nom i a una nacionalitat. A conèixer els nostres pares i a ser cuidats per ells.

Jo sóc conscient que visc molt bé i que se m'ha respectat aquest dret, però hi ha molts nens i nenes que no saben qui són els seus pares, ni on van néixer, o que no han pogut ser cuidats per ells. Crec que tots hauríem de vetllar perquè això no passés i perquè els seus drets fossin respectats.

Us esperem dia 21 amb moltes ganes!