TW

Davant les greus acusacions de la diputada del PP Misericordia Sugrañes en relació la contractació de Margarita Cases com a coordinadora d'infermeria dels equips d'Atenció Primària, des de la direcció de l'Àrea de Salut de Menorca volem deixar clar el següent.

El procés de selecció va ser públic, obert i transparent, seguint les passes estipulades per cobrir qualsevol lloc de feina de coordinació d'Atenció Primària. A la convocatòria es van presentar tres persones i el gerent va ratificar la proposta de selecció que va fer Direcció d'Infermeria, tenint en compte el currículum i la qualificació professionals dels aspirants. Val a dir, també, que la retribució mensual de la feina de coordinació és equivalent al seu sou com infermera al Centre de Salut de Dalt Sant Joan a Maó.

La Sra. Sugrañes menteix, i ho fa intencionadament, quan vol fer creure a l'opinió pública, des de la tribuna del Parlament, que la designació de la coordinadora d'infermeria de Primària ha estat una decisió arbitrària. Lamentam, a més, que les seves acusacions afectin directament a la dignitat de les persones, qüestionant la seva formació, vàlua professional i la capacitat per a desenvolupar les funcions de coordinació entre tots els centres de salut; tasques de gestió de Qualitat; i col·laboració en la creació i implementació de programes de salut que li han estat encarregades.

Antoni Gómez Arbona, Gerent de l'Àrea de Salut de Menorca
Barbara Duque, Directora Infermeria Àrea de Salut de Menorca