TW

Darrerament he sentit a xerrar molt de la independència de Catalunya i també hi ha hagut veus interessades que han dit que Menorca forma part dels Països Catalans. N'he sentit a xerrar molt per Menorca d'aquest tema però aquestes veus interessades pens que s'equivoquen i tindrien que reflexionar. ¿Què hi guanyau fent aquest tipus de comentaris falsos? Menorca mai ha format part de Catalunya, açò tothom ho té molt clar. No té sentit voler mesclar ous amb caragols ja què Menorca forma part de les Illes Balears i d'Espanya. Els menorquins i menorquines lo que volem és defensar les nostres costums, tradicions, llengua, cultura i la nostra terra. Mos hem de respectar tots i totes però que diguin que Menorca forma part dels Països Catalans és una fal·làcia o fals sentiment que la majoría de menorquins i menorquines no compartim.

Ja està bé de voler fer creure i manipular a la societat menorquina amb falses teories i voler crear aquest ambient de divisió i mal estar. Com més unió millor per la societat menorquina. Anem a fomentar, defensar i protegir les nostres costums, llengua, cultura, tradicions i deixar-mos de tonteries i falses teories que mai veuran la llum i que no tenen sentit a ca nostra.

Deixem de discutir per una simple frase o paraula ja que aquí tota la vida hem tingut paraules prou correctes on sembla que hi ha una voluntat de deixar-les perdre pel camí. Tots i totes tenim que estar orgullosos de ser menorquins i menorquines.